31/34 anonim válasza:
a csendeseket és normális lelkivilágúakat szeretem akik szeretve vannak és nem kell visítozniuk meg rendetlenkedniük a figyelemért. akikkel lehet beszélgetni mert értelmesek azokat is szeretem.. mondjuk akiknek rendes szülei vannak azokéval lehet. és azokat is szeretem akik csak gügyögni tudnak...:) abban a korban nagyon husik:)
19L
(...aki egyidőben soha nem akart gyereket, mert utálta az összeset)
32/34 anonim válasza:
A többség idegesít, de nem utálom őket. Főleg mert az idegesítés egy része is a saját ingerelhetőségemből fakad, és nem feltétlen abból, hogy a gyerek rosszul viselkedne.
33/34 anonim válasza:
Nem szeretem őket, a legtöbbnek egyszerűen taszít a lénye (és igazából nem tudom miért). Nagyon kevés van, amelyikről pozitív a benyomásom.
Az állatbébiket viszont nagyon szeretem (meg az állatokat úgy általában).
34/34 anonim válasza:
Utálom mindet, főleg a csecsemőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!