0-7 éves korukig igen... :D Óvónő vagyok.
És nem mert muszáj, hanem mert megszerettetik magukat.
Na persze vannak idegesítő személyiséggel megáldott gyerkőcök. Őket is szeretem, mert rám vannak bízva, velük vagyok egész nap, megkedvelem őket, de ha pajtást kellene választani messze elkerülném őket.
Mondjuk ide acélideg kell és óriási empátia.
24N
Van gyerekem, és a fiamat imádom. Ahogy a testvéreim, barátaim gyerekét is imádom..
Viszont a sok hisztiző, nyivákoló, bömbölő idegen gyerekeket nem bírom.. Néha úgy rámorognék egy hisztiző gyerekre, főleg amikor látom hogy az anyja sem bír bele.. Úgy isten igazából bele hisztiznék a képébe, hogy felfogja milyen rossz amit csinál.. ( nem csecsemőkre gondolok hanem 6-12 éves hisztisekre)
18.24.
Szerintem itt mindenki le lett pontozva.
Nem mindegy, hogy mennyi idős az a gyerek. Kb. 8 éves korig még az idegesítően viselkedő, hangoskodó, "rossz" gyerekeket is eltűröm, mert ők még elég kicsik ahhoz, hogy ne ők legyenek felelőssé tehetők a viselkedésükért, hanem a szüleik. Aztán ahogy nőnek, úgy változik ez a dolog: a kamaszodó fiatal egyre inkább felelőssé tehető a viselkedéséért, a szülő pedig egyre kevésbé. Persze a kamaszok viselkedése is a szülők nevelési metódusában gyökeredzik, de akkor sem mindegy, hogy egy 5 éves üvöltözik az utcán, vagy egy 15 éves.
Erre a kérdésre nem lehet sem azt felelni, hogy szeretem, sem azt, hogy utálom őket. Semmiképp sem utálom. Mindenkihez pozitívan állok hozzá, még a deviánsoknak is adok egy esélyt. A deviáns, antiszociális viselkedés természetesen zavar, de ha az "elkövetője" még elég kicsi, akkor jobban elnézem.
Hát, én nem vagyok egy tipikus gyerekmániás lány, de van néhány kisgyerek akit csak meglátok, és máris teljesen odavagyok érte.
Vannak tesóim, néha persze idegesítenek, ha hisztiznek, de nagyon szeretem őket. Miért utálnék egy kisgyereket? Ráérek majd akkor, ha felnő, és hülye talál lenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!