11/34 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Egyébként tökéletesen értelmes a kérdés amit ki írtam csak lehet hogy egyesek nem tudták értelmezni.Szerencsére a többség igen.
2013. máj. 3. 18:09
12/34 anonim válasza:
mit vártál ettől a kérdéstől?ez egy bénán feltett kérdés
13/34 anonim válasza:
Szerintem ez egy igen kônnyen értelmezhető eldöntendő kérdés.
14/34 A kérdező kommentje:
12/12 es lehet hogy magadból indulsz ki.:-)
2013. máj. 3. 18:14
15/34 anonim válasza:
Némelyiket kedvelem, de összességében inkább idegesítenek.
16/34 anonim válasza:
A gyerekek többsége az égvilágon semmilyen érzelmet nem vált ki belőlem. A maradék többsége idegesít. És egy minimális százalékot aranyosnak tartok.
33N
17/34 anonim válasza:
A sajátomat szeretem, amelyik meg kövekkel dobálja ok nélkül a segítőkutyám és a szemétszedő bácsit felváltva a parkban azt utálom. Szóval változó, ugyanúgy vagyok velük mint a felnőttekkel, van akit bírok, van akit ki nem állhatok.
18/34 anonim válasza:
kérdező akkor válaszolj egy ugyanolyan béna kérdáésre mint a tied.szereted vagy utálod az embereket:)?
19/34 anonim válasza:
A sajátomat szeretni fogom, de alapból az összes gyerek ellenszenvet vált ki belőlem. Vannak aranyos babák, de nem kezdek el ájuldozni, meg prüngyögni nekik. Semleges az összes.
20/34 anonim válasza:
Jaj de értelmes kérdés! A gyerekgyűlölők fel lettek pontozva, aki meg más eltérő választ írt,az lefelé.
Hogy konkrétan a kérdésre válaszoljak: Nem minden szülő vallja azt az elb.szott liberális nevelést, ami manapság divatos, mármint, hogy semmilyen szabályt nem kell lefektetni a gyermek nevelése során, mivelhogy elnyomja a személyiségét. Kretén szülők kretén gyerekeit én sem kedvelem. A sajátját meg mindenki szereti, ez evidens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!