Szereted a gyerekeket? Kort és nemet is írhatsz.
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 13:48
1/28 anonim válasza:
Igen szeretem az én elveimnek megfelelően nevelt gyerekeket. 28/L
2/28 anonim válasza:
Igen szeretem! Anyuka vagyok, imádom a gyermekeimet.
39/N
3/28 anonim válasza:
Nem,ha már megszólalnak minden bajom van.26/L
4/28 anonim válasza:
A 16 év felettiekkel elvagyok ha normális. De gondolom a kisebbekre gondoltál, azokat nem szeretem, egyáltalán nem. 20n
5/28 anonim válasza:
Külön-külön általában nagyon aranyosak és kedvesek, de mikor egy 30 fős gyerekcsoportot meglátok, menekülök:) Végül is szeretem őket, de nem vagyok az az édesgetős, babázós típus.
6/28 anonim válasza:
Nem vagyok oda értük. A babákért meg egyenesen nem. Nem tudok velük kommuniálni. Csak néznek, mosolyognak, bőgnek.
Én azt szeretem, ha már 5 év felett van. Akkor már el lehet vinni kirándulni meg lehet beszélgetni értelmes dolgokról.
26 L
7/28 anonim válasza:
Nagyon szeretem őket. Jól ki is jövök velük szerencsére, ők is többnyire szeretnek engem.
34N
8/28 anonim válasza:
Kamaszokat szeretem, kisebbeket nem.
9/28 anonim válasza:
én egyszerűen elolvadok a kisgyerekektől! nagyon imádom őket! és szerencsére ők is kedvelnek engem:) sokszor van,h utcán odajönnek hozzám,és akkor is engem szúrnak ki,ha nem egyedül vagyok:) nekem még soká lesz sajátom,de alig várom,h a környezetemben szülessen egy kisbaba!(az idősebbekkel is jól kijövök)
20/L
10/28 anonim válasza:
Mivel a munkám is Velük kapcsolatos, szeretem Őket, de én, nem szeretnék szülni, sok-sok szülő nélküli gyerek van a világban. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!