Nektek nem lenne ciki az ilyen Május 1-je?
Ma úgy terveztem hogy barátnőmmel elmegyünk motorozni, és este felé elvittem volna egy két jó helyre kikapcsolódni kicsit, mikor oda értem hozzájuk és bementem a lakásba az anyja elkezdett alpárian viselkedni velem hogy nem mehetünk sehova, max Én egyedül, de Ő nem akar nyáron temetést meg ilyen hülyeséget, ekkor még barátnőm fent készült a szobában, lent meg ott vitatkoztunk írtó kínos volt, az apja mellénk állt mert Ő többször is elengedte velem motorozni titokban, mikor azt mondta az apja Hagyd hadd menjenek fiatalok még, erre rögtön az Anyja nekiállt csapkodni hogy pártoljad őket, majd ha össze kell kaparni a lányodat akkor is így beszélj, utána végülis barátnőm nem ellenkezett azt mondta majd este 7felé eljön Ő hozzám úgy mehetünk
Nem értem az ilyen szülőket, Apu is ilyen volt hogy ordítozott velem ha felültem más idegen ember háta mögé próba körökre, mindig előre tudta hogy húzni fogja mindenki aki mögött ülök, de én direkt nem vagyok ilyen hisz, más emberért felelek magamat leszámítva, de akkor is szabad ilyet tiltani egy 19 éves lánynak?
21/F
Hát, bár nem vagyok anya, de szeretek embereket, és szívem szerint mindenkinek megtiltanám a motorozást.
Még autóban is féltem a szeretteimet, és nem azért, mert nem bízok a képességeikben, hanem mert a többi emberben nem bízok, akik az utakon száguldoznak, figyelmetlenek, telefonálnak, alszanak vezetés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!