Hány éves korban ciki már a szülőkkel lakni?
Szerintem nincs korhoz kötve.
Inkább akkor ciki már, mikor biztos, önálló keresettel rendelkezik az ember, megengedhetné magának, hogy külön éljen, de kényelemből nem teszi. Teljesen mindegy, hogy ez 20 vagy 26 évesen következik-e be.
Háát szerintem 25-27 éves korban már gáz, de csak akkor ha az illető dolgozik.
Miért? mert a különlakás egyfajta szocializálódási folyamat,ha meg lakótársaid vannak akkor méginkább. Én jártam olyan pasival aki anyutól költözött hozzám 28 évesen, hát soha többet, mikor szakítottunk ment vissza anyuhoz :D
Nem annyira korhoz kötött ez, mert sok oka lehet annak, ha valaki sokáig a szüleivel lakik.
De azért ha az embernek van saját munkahelye, el tudja magát tartani és megteheti, 28-30 évesen már szerintem nem árt a külön költözésen, az önállósodáson elgondolkozni. Főleg ha már van valakije.
ez helyzettől is függ... ismerek olyat, aki azért van otthon, mert segít az anyukájának, mert beteg.
De ha úgy általánosságba nézzük, szerintem csak azok a cikik, akik eltudnának költözni otthonról, de pl megszokták, hogy a szülők pátyolgatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!