Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány éves korban ciki már a...

Hány éves korban ciki már a szülőkkel lakni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 21. 16:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nincs korhoz kötve.

Inkább akkor ciki már, mikor biztos, önálló keresettel rendelkezik az ember, megengedhetné magának, hogy külön éljen, de kényelemből nem teszi. Teljesen mindegy, hogy ez 20 vagy 26 évesen következik-e be.

2013. márc. 21. 16:17
 2/20 anonim válasza:
96%
Nem hiszem hogy mondjuk az érettségi után le kéne lépni, de ha mondjuk vagy már 25-30 nem ártana lakás után nézni, főleg ha mondjuk van barátnőd is. De ezt te érzed igazán, hogy milyen még mindig a szüleiddel lakni. Hány éves vagy?
2013. márc. 21. 16:19
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
30 felett, de az rátesz még egy lapáttal, hogy ha van saját jövedelme. addig ok ha mondjuk lakásra gyűjt, de ha élősködik az elég gáz.
2013. márc. 21. 16:22
 4/20 A kérdező kommentje:
25
2013. márc. 21. 16:22
 5/20 anonim ***** válasza:
12%

Háát szerintem 25-27 éves korban már gáz, de csak akkor ha az illető dolgozik.

Miért? mert a különlakás egyfajta szocializálódási folyamat,ha meg lakótársaid vannak akkor méginkább. Én jártam olyan pasival aki anyutól költözött hozzám 28 évesen, hát soha többet, mikor szakítottunk ment vissza anyuhoz :D

2013. márc. 21. 16:27
 6/20 anonim ***** válasza:
96%

Nem annyira korhoz kötött ez, mert sok oka lehet annak, ha valaki sokáig a szüleivel lakik.

De azért ha az embernek van saját munkahelye, el tudja magát tartani és megteheti, 28-30 évesen már szerintem nem árt a külön költözésen, az önállósodáson elgondolkozni. Főleg ha már van valakije.

2013. márc. 21. 16:28
 7/20 anonim ***** válasza:
95%

ez helyzettől is függ... ismerek olyat, aki azért van otthon, mert segít az anyukájának, mert beteg.

De ha úgy általánosságba nézzük, szerintem csak azok a cikik, akik eltudnának költözni otthonról, de pl megszokták, hogy a szülők pátyolgatják.

2013. márc. 21. 16:29
 8/20 Ditta323 ***** válasza:
93%
Ismerősi körben meg családban is van olyan, hogy 2 generáció él egy házban családostul. Nálunk én költöztem el otthonról és sztem öcsém lesz aki nem fog elköltözni a szülői háztól, mi párommal meg a tervezet szerint szüleim mellé építkezünk. Egyrészt nekik is kényelmesebb meg nekünk is.
2013. márc. 21. 16:35
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem 25 éves korban már illik külön menni, persze csak akkor, ha már van külön kereset, nem kell a szülőknek segíteni, mert mondjuk idősek vagy betegek. Akkor igazán ciki, amikor már a szülőknek is csak teher, mert nem segít semmiben a gyerek, csak esetleg szórja a pénzét, pedig a saját keresetéből már el tudná tartani magát.
2013. márc. 21. 16:40
 10/20 A kérdező kommentje:
Én dolgozom,nem élősködöm a szüleimen.Viszont az a pénz,amit keresek édes kevés egy lakás fenntartásához.Szüleimet nem zavarja,h egy házban lakom velük.De én már kezdem gáznak érezni ezt.
2013. márc. 21. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!