Szerintetek az nagyon ciki hogy 2011. május 29. -én lettem 12 éves, és 50 kiló vagyok?
Én is ennyi vagyok, de az anyukád lehetnék.
Hány centi vagy?
Ha azért kérded, mert nem köszöntöttek fel, én szívesen :D Boldog szülitegnapelőttöt kívánok neked! :) Ha meg azért, mert aggódsz, akkor pl. itt utánajárhatsz :) :
hát épp határ Én még 26 évesen is 43 kiló voltam ehhez a magassághoz. Figyelj oda az étkezésedre, mozgásra, mert egy-két plusz kiló és már a túlsúlyosok közé tartozol a kalkulátor szerint is.
Ne hallgass az utolsóra, baromságot ír. 50 kg pont jó ehhez a magassághoz. Ha a testtömegindexedet nézzük, ami 19,5, akkor a normál határérték alsó részében van a te értéked. Ha mondjuk 43 kg lennél, az már kórosan sovány lenne. Itt számolhatsz: [link]
Nem értem, mi ez manapság, hogy ennyi fiatal lány normál testsúllyal túlsúlyosnak gondolja magát? Sok ilyen kérdéssel futok itt össze. És azt nem szabad elfelejteni, hogy azt nem szeretik a férfiak, ha egy nő csupa csont és bőr, és nincs mit rajta fogni...
Utolsó, ne felnőtt BMI indexet nézess vele, mert felnőttnek jó ez a súly. De ha a korának megfelelő indexet nézed 52 kilónál már enyhén túlsúlyos.
Én a felső határon vagyok az általad linkelt szerint (60 kiló) közel negyven évesen és rondán kövér úgy egyébként, hiába normál kategória. (és kapom a megjegyzéseket naponta mindenkitől- de engem nem zavar, nemúgy, mint egy tinilányt) Úgyhogy az a baromság, amit te linkeltél.
Gondolom persze elhízott lehetsz te is meg a családod is, hogy ennyire kiállsz a kövérség és az elhízás mellett, de szerintem kicsit sem baromság időben észbe kapni és nem elhízni. Mert lefogyni nehezebb. Nem beszélve a számtalan betegségről, amit meg lehet előzni, ha valaki tartja a súlyát.
Ja és a 43 normális testsúly 12 éves lánynak. Kórosan sovány 35 kilósan lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!