Szerintetek ez mennyire "fér bele"? Mert szerintem semennyire.
Figyelt kérdés
Osztálytársam tesója terhes. Az anyjuk nem engedi, hogy a tesó elköltözzön a párjával és külön éljenek. Hozzáteszem az osztálytársamnak együtt KELLETT élnie a tesójával meg az ő párjával, és ennek tetejébe jött volna még a gyerek (egy szobában). Aztán, most az anyjuk hirtelen megengedte, hogy elköltözzenek, de az osztálytársammal a tesója meg az anyja is olyan minősíthetetlen hangon beszél, hogy kenyérmorzsáért meg chipsdarabért hepciáskodott, hogy hogy meri leejteni a földre, meg az osztálytársam anyja ok nélkül flegmázik, az osztálytársam meg már nem tudja hova menjen, mert mindenhol azt érzi, hogy fölösleges. Két héten át könyörgött az apjának, hogy vigye el vásárolni, de ha meg a tesójáról van szó, akkor meg egyből ugranak, le sem sz*rják az osztálytársam....2013. ápr. 28. 18:49
1/4 anonim válasza:
Osztálytársad = Te .. Ha 18 vagy nem kell engedélyt kérned, hogy elköltözhess.
2/4 anonim válasza:
Gondolom az osztálytárs mesélte ezt neked.Kiváncsi lennék az anyja verziójára is.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem, nem én vagyok. Itthon teljesen oké minden és nem élek együtt a felnőtt nővéremmel. Egyszer voltam ott, szóval fültanúja is voltam egy ilyen veszekedésnek, és kb minden előzmény nélkül indult.
2013. ápr. 28. 18:55
4/4 A kérdező kommentje:
Osztálytársam ebben a hónapban töltötte a 17-et.
2013. ápr. 28. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!