Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen könyvet olvassak 14...

Milyen könyvet olvassak 14 évesen, ha utálom az ilyen reménytelen szerelemről szòlò tini könyveket?

Figyelt kérdés
Inkább olvasok egy történetet tudományos dolgokròl, vagy egy kor társadalmi különbségeiről. De akár egy vicces könyvet is, csak ne egy tini "megláttam és beleszerettem" vagy "lassan beleszerettem" sztoriját. Mert azoktòl rosszul vagyok. Köszönöm előre is.

2013. ápr. 25. 15:16
1 2
 11/12 micike13 válasza:
Éhezők viadala - Futótűz - Kiválasztott
2013. máj. 8. 17:34
 12/12 dorinna00 válasza:
Tudom ajánlani az Ulysses Moore könyveket! Én még csak egyet olvastam tőle (Az időkapu - A Villa Argo rejtélye), de nagyon tetszett és a nyáron készülök elolvasni a többi könyvét! Ezek a könyvek fantasia könyvek, és először azt hittem engem nem fog lekötni, de nagy meglepetésemre 1 nap alatt kiolvastam a fent említett könyvet! ;)
2013. jún. 17. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!