Tinik között is van szatír?
csak most látom ezt a kérdést, mert hasonlót tettem fel aztán kidobta.
nos érdekes a dolog, és van, igen. Meg ha ritka is, az csak azért van, mert a hajlam ugyan megvan, de még nem meri kiélni.
Oké, a tegnapi debreceni rác aszem 21 éves, szal akkor ő már pont nem tini, de emlékszem, a lépcsőházunkban volt egy 16 körüli srácocska, aki többször ezt játszotta, még a körfolyosón is képes volt végig menni egy szál semmiben, de aztán az egyik alkalommal elkapták és rendőrt hívtak. Aztán vicces módon az egyik 30 körüli nő megjegyezte h ő tulképpen sajnálja h elkapták, merthogy úr isten mekkora volt neki :XD
Azért nem lehetett kellemes érzés ott várni egy szál farokban a lépcsőházban a rendőröket, közben állítólag többször is lekevertek neki párat, szal szegény srácot őszintén szólva sajnáltam. de ki tudja, lehet h ő meg pont ezt is élvezte, elvégre összejöttek ott többen, akik előtt mutathatta magát :)
A fene se érti ennek a pszichológiáját, de felettébb kíváncsi lennék rá, az tuti! Mármint hogy mi motiválja és miért élvezi ezt így ebben a formában, amikor tök legálisan is megteheti ugyanezt pl nudista strandon vagy akár naponta is felszedhet csajokat ... De vszínű pont az izgalom veszne el akkor és sztem ezt élvezik benne.
Ha valaki jól ismeri a jelenséget, igazán leírhatná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!