Mi a különbség a 16,17 és 18 éves lányok között?
Én nem vagyok marasi,30éves vagyok,de a mai fiatalok,ahogy idősödnek,egyre hülyébbek,komolytalanabbak,butábbak...ennyi!!!
A hátamon feláll a nemlétező szőr is,annyira egoisták,bénák,azt hiszik övéké a világ,nem irígylem a mai fiatalság szüleit........
Kedves #4-es, az "o tempora, o mores" (ó idők, ó erkölcsök) sirám az kétezer éves... és azóta löki minden előző generáció minden következő generációra. Ránk is ugyanilyeneket mondtak az előttünk járók, rájuk is az őelőttük járók...
Szent-Györgyi meg azt mondta rá, hogy a világ legfeleslegesebb dolga, mert egy előző generáció mindig ki fog halni, tehát úgyis mindig a következő generációnak lesz igaza.
És bizony igaza volt Szent-Györgyinek.
Megismételném az #1-ben írtakat, egy 18 éven felüli ember NAGYKORÚ, azt teheti, mint minden más nagykorú ember Magyarországon. Nincs kétféle szabály a szüleikkel egy háztartásban élő, illetve a tőlük külön élő nagykorúakra.
Az, természetesen elvárható - mint mindenki mástól aki valakivel egy háztartásban él, legyen az szülő, élettárs, lakótárs, bárki - hogy vegyen részt a közös feladatokban, az is elvárható, hogy a lehetőségekhez mérten alkalmazkodjon. De az, amikor a 20 éves írja ki a kérdést, hogy a szüleim "nem engednek el", hogy egyáltalán engedélyt kér ilyesmire, nos az szerintem egy betegség. Elvárható viszont, hogy adott esetben tájékoztasson az engem is érintő szándékairól. Ne kéredzkedjen, mert rögvest pszichológusért kiáltok. Tájékoztasson a saját döntéseiről, esetleg véleményt, tanácsot kérve vonjon be a döntéseibe. Magam is "végigélveztem" anno 30 éve, tehát mérhetetlenül rossz a véleményem az "amíg az én kenyeremet eszed..." tipusú szülőkről.
(48/F).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!