Hány éves kortól tinédzser/kamasz valaki? 12/L
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok.:)2013. jan. 12. 17:41
1/7 anonim válasza:
kb mostantól fogsz a legrosszabb korba lépni
2/7 anonim válasza:
10 felett (a teenager a tízes éveiben járó személyt jelenti)
3/7 anonim válasza:
Nálam, ha kell egy sablon:
12-13 kiskamasz
14-17 kamasz
18-25 fiatal felnőtt
4/7 A kérdező kommentje:
Értem:)
2013. jan. 12. 17:46
5/7 anonim válasza:
Én 13 éves koromban voltam a "legdurvább", amolyan tipikus kamasz. Egyik pillanatban madarat lehetett volna fogatni velem, a másikban pedig úgy éreztem, hogy mindenki ellenem van. :) Hisztis voltam, néha szemtelen a szüleimmel, máskor pedig gyerekes és odaadó. Úgy is mondhatnám, hogy folyamatosan méregettem a szüleimet, hogy meddig mehetek el. Néhol már ők sem tudták, hogy most megbüntessenek, vagy dicsérjenek, mert olyannyira változott a viselkedésem ill. a teljesítményem.
6/7 anonim válasza:
Tinédzser, vagyis TEENager. Lássuk az angol számokat
thirTEEN
fourTEEN
fifTEEN ...stb
Igaz 18 után már inkább tényleg fiatal felnőtt (már aki), de maga az elnevezés innen van.
7/7 anonim válasza:
Én még most sem érzem magam tinédzsernek.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!