Milyen a Siroki motoros találkozó?
Figyelt kérdés
Sokan mondják hogy milyen rossz társaság van ott. Meg hogy láttam-e már este készült képeket motoros találkozókról. Szüleim sem akarnak engedni emiatt. Valóban félteniük kell? egy 17 éves lányt?2013. febr. 4. 14:07
1/2 anonim válasza:
Igen! Öreg motoros vagyok (60-éves), még a kezdetekben az első pár találkozóra elmentem a Balaton mellől,talán az utolsó 3-napos volt,sajnos megjelentek a műanyag kannás alakok, akik az első nap berúgtak, elfogyott a pénzük és a pénzszerzés más módját nem ismerték mint a lopás.A mi sátrunkat is kirabolták. Sisakokat,kesztyűket,és mellényt is elvittek.Azóta nem voltam sírokon.Pedig szép hely.Én is félteném a lányomat.Persze nem mindegy, hogy milyen társasággal mész.Ha bízol bennük,(vagy benne)a legjobb ha a szüleid is ismerik az illetőt akivel mész.Pár szavas választ várok tőled!A motoros clubban a nevem "Apuci".
2/2 A kérdező kommentje:
írok üzit.
2013. febr. 5. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!