Milyen könyvet olvassak 14 évesen, ha utálom az ilyen reménytelen szerelemről szòlò tini könyveket?
Figyelt kérdés
Inkább olvasok egy történetet tudományos dolgokròl, vagy egy kor társadalmi különbségeiről. De akár egy vicces könyvet is, csak ne egy tini "megláttam és beleszerettem" vagy "lassan beleszerettem" sztoriját. Mert azoktòl rosszul vagyok. Köszönöm előre is.2013. ápr. 25. 15:16
2/12 anonim válasza:
Én ismerek egy brutálisan jó könyvet:
Walter Bukowsky - Csatárlánc
Ez tuti nagyon fog tetszeni neked, nekem az egyik kedvencem!
4/12 anonim válasza:
Rejtő Jenő összes műveit. Vagy Dosztojevszkijtől a Bűn és bűnhődést, Bulgakovtól A Mester és Margaritát, Hrabaltól a Sörgyári Capricciót, Tolsztojtól a Háború és békét... stb, stb.
5/12 anonim válasza:
Ha lány vagy, akkor a "Két lotti"-t ajánlom, vagy az Abigélt. Egyébként Stephen King is jó, ha szereted a horrort, de Szilvási Lajos könyvei is nagyon jók.
6/12 anonim válasza:
Richard Bradford: Lángoló hajnali ég
Olyan zsebkönyv, de végigröhögtem.
7/12 anonim válasza:
Merle összes regénye érdekes és tele van háttérinformációkkal.
8/12 anonim válasza:
Asimov könyvek nagyon jók. Én beleszerettem. :)
9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. :)
2013. ápr. 26. 15:02
10/12 anonim válasza:
Simon Tamás: Vérmacska
Tök jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!