Erre való a világ, hogy perverzióval legyen tele?
Figyelt kérdés
Iste azért teremtette a világot hogy elrontsuk? Nem... Jézus azért halt meg mert azt akarta hogy újabb bajokat halmozzunk fel? Nem. rendben. van aki nem keresztény. Nem azért születtek meg az emberek hogy: gyilkoljanak panaszkodjanak lopjanak robbantsanak és zsidókat négereket stb. kínozzanak. az állatok nem azért vannak hogy ketrecbe zárjuk őket. Orbán Viktor 51.edik szülinapját templomban akarják megünnepelni. Mi köze Istennek hozzá??? Nem értem. Magyarázzátok meg miért rendeznek emlékmenetet Hitlernek??? El van cseszve ez a világ emberek nem??? De. és ezt az alulfizeett szerelők sem tudják megjavitani... :/2013. ápr. 20. 23:29
11/14 anonim válasza:
sztem neked el kéne szívnod egy gandzsát :D de nekem is :D
12/14 anonim válasza:
nagyon felidegesítettél, hogy a válást perverzióként vayg problémaként soroltad fel, és ez az egyik legnagyobb bajod a világgal
remélem troll vagy (ez esetben gratulálok, sikerült elérned a célodat)
13/14 anonim válasza:
az a baj, hogy ezek egyike se perverzió, főleg a válás meg a k#rvák nem..
14/14 anonim válasza:
A válás aztán perverzió a javából :D Vicces vagy, azért egy szövegértelmezési gyakorlat nem ártana. Vagy inkább kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!