Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy világ tört össze bennem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy világ tört össze bennem, végleg elveszítettem őt?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete a városi fesztiválon ismertem meg egy lányt,aki elmesélte,hogy pár napja szakított 1,5 év után,a barátai rángatták le,hogy elterelje a figyelmét,jól elbeszélgettünk,amíg egyszer csak elmondtam neki,hogy 7 lánnyal voltam eddig együtt,az 1. randi után 5-6 nappal,na akkor ott hagyott,neten letiltott,telefonon is,mert zaklattam,hogy beszéljük,mert szerelem volt első látásra számomra,és még most is szeretem.

2 napja oldotta fel a tiltást,de elküld a fenébe,hímringyónak nevezett,neki nem szex kell,nem tudna bízni bennem,komolytalannak tart,életemben nem tepertem ennyit egy lányért,de annyira megfogott nem akarom feladni.

Elhagyta az egyik ezüstfülbevalóját,azt írta nincs pénze másikra,így megnézettem vele egy netes oldalt,írja le,mi tetszik neki,választott,titokban megrendeltem neki,ma reggel érkezett meg,gondoltam suli után meglepem vele,erre most nézem a facebookot,és kapcsolatban van.

Az nincs kint kivel,írtam neki,elolvasta,de nem írt vissza,lehet azért írta ki,hogy békén hagyjam,de lehet tényleg van neki valaki,mit csináljak?

Ha beledöglök is,kell nekem ez a lány,nem lehet másé...

30/F

2013. márc. 5. 10:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Van 6 milliárd ember a földön,találsz másikat.
2013. márc. 5. 10:36
 2/14 anonim ***** válasza:
innen szép a győzelem :)
2013. márc. 5. 10:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Gondolom a lányka fiatal és kicsit gyermeteg még ... Mit akarsz tőle, akkor meg tőle ...

30 éves vagy, 7 lány ennyi idő alatt nem sok, sőt. Ha ezt nem képes felfogni, akkor még igen gyermetegen gondolkodik.

2013. márc. 5. 10:38
 4/14 A kérdező kommentje:

Elhiszem,hogy van sok ember,de nekem ő kell.

Második,jó is lenne,hogyha én győznek,de egyre elkeseredettebb vagyok,hiába mondtam neki,érte megváltozok,tenyeremen hordoznám,de nem érdekli.

2013. márc. 5. 10:41
 5/14 A kérdező kommentje:

21 éves a lány.

A fő baja nem is 7el volt,hanem azzal,hogy az első randi után 5-6 nappal,ezt túl korainak tarja,ő kapcsolaton belül vár 1 hónapot,ezért tart hímringyónak.

2013. márc. 5. 10:43
 6/14 anonim ***** válasza:
#5 magyarázd el neki, hogy ebben nem te voltál a hibás, hanem a lányok akik egyből hanyatt dobták magukat ... ezért is volt eddig ennyi, mert kerested a megközelíthetetlent, és lám, most megtaláltad
2013. márc. 5. 10:45
 7/14 anonim ***** válasza:

most már tudod nem mindegy, hogyan tálalod, hogy kivel mikor fekszel le

ő fiatal és nem is olyan beállítottságú,

ha meg már kapcsolatban van, ennyi

nem fog másként nézni Rád, lehet idővel változik, de az nem mostanában lesz

tetszik nem tetszik, addig keressél mást N

2013. márc. 5. 10:48
 8/14 tetro ***** válasza:
Nekem az elmúlt tíz évben az első barátnőmet leszámítva mindenkivel max a második randin szex volt. És nem azért mert én egy charmer vagyok... Egyszerűen ez egy ilyen világ, a szex már nincs túl misztifikálva. Egyik lányt se becsültem ettől kevésbé, és akivel nem lett aztán komoly kapcsolat, hát azzal sem ezen múlt...
2013. márc. 5. 10:49
 9/14 A kérdező kommentje:

azt írtam neki,hogy a lányok akarták,mert tényleg,erre annyit írt:

"Te se ellenkeztél,egyből benne voltál a dologban,ha valaki nem akar valamit,azt mondja nem,bármilyen csábos is az ajánlat!"

Én szeretem az őszinteséget,eddig nem is volt ebből gond,ő az első akinél kiverte a biztosítékot ez az infó,de nem tudom mit tehetnék még...

2013. márc. 5. 10:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Ehh, nálam meg azon vannak kiakadva, hogy még 2 hét után sem szexeltem egyik lánnyal sem. :D Nőőők...
2013. márc. 5. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!