Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vagy én vagyok túl öreg, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagy én vagyok túl öreg, vagy a világ retardált?

Figyelt kérdés

A mai 12 évesek már diszkóznak, nem szüzek, és pánikolnak hogyha terhesek lesznek.

Valaki mondja már meg hogy miért élünk ilyen rossz körülmények között?

Mi okoz örömöt abban hogy a mai csajok kacsaszájjal mennek az utcán? Meg hogy a fél világ bennük járt?

Ja mielőtt valaki leöregezne 20 vagyok..

2013. jan. 29. 15:19
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
hidd el 10 êvvel ezelött is voltak ilyenek!
2013. jan. 29. 15:23
 2/30 anonim ***** válasza:
mert nem ilyennek nevelik öket hanem egyáltalán nem nevelik öket plusz a média is ezt sulykolja beléjuk
2013. jan. 29. 15:23
 3/30 A kérdező kommentje:
1. kommentelő: 10 évvel ezelőtt is volt ilyen, de nem mondták el mind az 50 ismerősüknek meg írták ki anno myvipre meg iwiw-re..
2013. jan. 29. 15:24
 4/30 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést a kedves szülőknek kéne feltenni. Azoknak kéne agymosás. Nem tudom nekem van 3 gyerekem. Egyik sem ilyen. Szóval nagyrészt neveltetésből adódik.
2013. jan. 29. 15:25
 5/30 anonim ***** válasza:

kedves sorstársam :D szerintem azért divat ez mert az iskolában, TV-interneten ez a menő és ha megnézed már csak a sexel és társaival lehet eladni a dolgokat azok a suttyó taknyok meg ezt látják és gondolják hogy ha a barátja már 15évesen elveszti a szüzességét akkor ő is. bár szerintem ez nevelés kérdése remélem a gyerekem nem lessz ilyen. nálunk a skateparkba sok kis hülye jár ki,a lányok meg rettentően nyomulnak... ha fitalabb lennék lehet én is beállnék a sorba és 1-2t hazavinnék._.

apropo néha már öregnek érzem magam xD 23/f

2013. jan. 29. 15:25
 6/30 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni, hogy tisztelet a kivételnek

Jó csak mert a nevelés néha kevés, ha a szülő elengedi a gyerekét, bármennyire is van megnevelve, talál 1 rossz társaságot, és onnantól kezdve annyi..

2013. jan. 29. 15:26
 7/30 A kérdező kommentje:

Kaptam 1 ilyen levelet:

Az üzenet küldője: TGV

Az üzenet címzettje: névnamenick

Az elküldés időpontja: ma 15:23

Az üzenet oka: A kérdés: Vagy én vagyok túl öreg, vagy a világ retardált?

Az üzenet témája: sex

Az üzenet szövege: any@dban jart mindenki

Na az ilyenek miatt tartunk itt..

2013. jan. 29. 15:28
 8/30 anonim ***** válasza:

azért nem az összes... :) persze tényleg vannak ilyenek, de mondjuk régebben is voltak ilyenek.

én 19 vagyok és a "barátnőim" 13-14 éves korukban kezdtek bulizni és én tök ciki voltam akkoriban, mert nem akartam menni. :) arról ne is beszéljünk, hogy 16 évesen állandóan szívattak a suliban mert én voltam az egyetlen szűz csaj az osztályban (csak lányok szívattak... :D)

egyébként egy csomó újság, műsor ezt hangoztatja, hogy milyen menő a szexelni már fiatalon. sokan gondolom úgy hiszik, hogy ők nem menők, ha nem követik ezt a példát és mások meg az osztálytárstól hiszik ezt be.

9/30 anonim ***** válasza:

Hát igen, erre mondja egy ismerősöm, hogy a világ megérett a pusztulásra. Elég szánalmas, ami megy itten, bár jómagam sem vagyok még őskövület, de elég csak az osztálytársaimra nézni ^^

Én azt mondom, hogy minden gyerek azt csinál, amit megengednek neki, a mostani szülőket meg általában (persze nem mindenki, sőt...:)) nem nagyon érdekli, mit csinálnak a kölkök. De előbb-utóbb úgyis észhez térnek, nem?oO Remélem...

Egyébként a tizenkét évesek kikérik maguknak... Még nem szex, csak petting.

10/30 A kérdező kommentje:

8. kommentelő akkor teljesen egyformák vagyunk :D

De pl olyan is van hogy az egyik 15 éves mondja a másiknak hogy én nem vagyok szűz (miközben az) és a másik fél rohan szexelni egyet..

2013. jan. 29. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!