Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagy én vagyok túl öreg, vagy a világ retardált?
A mai 12 évesek már diszkóznak, nem szüzek, és pánikolnak hogyha terhesek lesznek.
Valaki mondja már meg hogy miért élünk ilyen rossz körülmények között?
Mi okoz örömöt abban hogy a mai csajok kacsaszájjal mennek az utcán? Meg hogy a fél világ bennük járt?
Ja mielőtt valaki leöregezne 20 vagyok..
Mintha sok különbség lenne a szex és a petting között...
1 rossz mozdulat aztán hello..
Akkor is fiúval érintkezik tehát tök mindegy
Ne bassz fel! Szerinted én mit szóljak? Amikor olvasom ugyanezeket itt ... és ilyen korú gyerekeim vannak.
Basszus én 17 évesen ittam először, 18 évesen vesztettem el, stb. Mégis voltam alkoholista már életemben és egy pár tucat barátnőm is volt, mindenféle kapcsolatban, hosszabb, rövidebb, egy éjszakás, dugós barát, stb. ...
Mindenfélét megéltem már, hogy ez a sok hülyegyerek hova siet?
Az csak irónia volt, kedves kérdező! (a pettinges)
Gondolj arra, hogy te még szerencsésnek mondhatod magad, te nagyjából kimaradtál ebből. És akkor most gondolj a tizenöt év alattiakra, akiknek teljesen megszokott a szex, a cigi, a pia és minden, ami régen kizárólag a nagykorúak játéka volt. Mit mondanál egy olyan tizennégy éves lánynak, aki minden pénteken részegre issza magát és más pasinak teszi szét a lábát, az iskolát meg kecses ívben le*zarja? Ügyes vagy, kislányom? Ha megpróbálsz beszélni vele, visszabeszél, még neki áll feljebb. Primitív, "élni" akar, tizenöt évesen gyereket, tizenhat évesen pedig visszasírja azokat az időket, amikor még volt visszaút. Majd ha két kölyök csüng a mellén, miközben ő készül az érettségire (már ha készül), akkor megérti, mit veszített. De addig nem.
Hát én a mai napig nem cigizek, nem iszok, meg nem csinálok hülyeséget..
Ráhagyom a mai 15 évesekre, de az én gyereke(i)m nem lesz(nek) ekkora hülye(é)k
"Hát én a mai napig nem cigizek, nem iszok, meg nem csinálok hülyeséget.. "
igen... és ilyenkor mondanák rád azt, hogy úristen kezd már élni! :D
miközben az élet nem csak ennyiről szól, csak ők ezt nem tudják belátni. engem igazából nem zavar... mindenki úgy éli az életét ahogy ő akarja. egyedül az zavar, amikor nem tudják felfogni, hogy mindenkinek más az értékrendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!