Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vagy én vagyok túl öreg, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagy én vagyok túl öreg, vagy a világ retardált?

Figyelt kérdés

A mai 12 évesek már diszkóznak, nem szüzek, és pánikolnak hogyha terhesek lesznek.

Valaki mondja már meg hogy miért élünk ilyen rossz körülmények között?

Mi okoz örömöt abban hogy a mai csajok kacsaszájjal mennek az utcán? Meg hogy a fél világ bennük járt?

Ja mielőtt valaki leöregezne 20 vagyok..

2013. jan. 29. 15:19
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Mintha sok különbség lenne a szex és a petting között...

1 rossz mozdulat aztán hello..

Akkor is fiúval érintkezik tehát tök mindegy

2013. jan. 29. 15:31
 12/30 anonim ***** válasza:
Én is gyakran sóhajtok fel, mondván I don't wanna live on this planet anymore... 21L
2013. jan. 29. 15:32
 13/30 anonim ***** válasza:

Ne bassz fel! Szerinted én mit szóljak? Amikor olvasom ugyanezeket itt ... és ilyen korú gyerekeim vannak.

Basszus én 17 évesen ittam először, 18 évesen vesztettem el, stb. Mégis voltam alkoholista már életemben és egy pár tucat barátnőm is volt, mindenféle kapcsolatban, hosszabb, rövidebb, egy éjszakás, dugós barát, stb. ...

Mindenfélét megéltem már, hogy ez a sok hülyegyerek hova siet?

2013. jan. 29. 15:33
 14/30 anonim ***** válasza:

Az csak irónia volt, kedves kérdező! (a pettinges)

Gondolj arra, hogy te még szerencsésnek mondhatod magad, te nagyjából kimaradtál ebből. És akkor most gondolj a tizenöt év alattiakra, akiknek teljesen megszokott a szex, a cigi, a pia és minden, ami régen kizárólag a nagykorúak játéka volt. Mit mondanál egy olyan tizennégy éves lánynak, aki minden pénteken részegre issza magát és más pasinak teszi szét a lábát, az iskolát meg kecses ívben le*zarja? Ügyes vagy, kislányom? Ha megpróbálsz beszélni vele, visszabeszél, még neki áll feljebb. Primitív, "élni" akar, tizenöt évesen gyereket, tizenhat évesen pedig visszasírja azokat az időket, amikor még volt visszaút. Majd ha két kölyök csüng a mellén, miközben ő készül az érettségire (már ha készül), akkor megérti, mit veszített. De addig nem.

2013. jan. 29. 15:35
 15/30 A kérdező kommentje:

Hát én a mai napig nem cigizek, nem iszok, meg nem csinálok hülyeséget..

Ráhagyom a mai 15 évesekre, de az én gyereke(i)m nem lesz(nek) ekkora hülye(é)k

2013. jan. 29. 15:37
 16/30 anonim ***** válasza:
petárdával lehet kacsaszájat csinálni bárkinek. Nekem most ez jött le, de egyébként miért zavar, ez érdekelne? Nem az hogy elítélendő, vagy sem, hanem hogy miben befolyásol ez téged,vagy az életedet.Mi bánt benne? A (többieket is kifejthetik) mi bánt ebben? a szánalom érzete vagy csak simán kívülállónak érzitek magatok?úgy érzitek mások nem látják a helyes utat amin jártok, és ezért a harag? Legyen bármi az oka elolvasnám.
2013. jan. 29. 15:41
 17/30 anonim ***** válasza:
Engem mondjuk konkrétan az nem érdekel, hogy ki hány évesen mit csinál, sokkal inkább kétségbeejtő belegondolni abba, hogy mi lesz, ha ezek felnőnek és gyerekeik is lesznek? Mégis mire számíthatunk, mint társadalom? Mert egyre inkább a legalja kerül majd többségbe.
2013. jan. 29. 15:46
 18/30 anonim ***** válasza:

"Hát én a mai napig nem cigizek, nem iszok, meg nem csinálok hülyeséget.. "

igen... és ilyenkor mondanák rád azt, hogy úristen kezd már élni! :D

miközben az élet nem csak ennyiről szól, csak ők ezt nem tudják belátni. engem igazából nem zavar... mindenki úgy éli az életét ahogy ő akarja. egyedül az zavar, amikor nem tudják felfogni, hogy mindenkinek más az értékrendje.

2013. jan. 29. 15:49
 19/30 A kérdező kommentje:
Végülis mindenkinek a saját döntése hogy hogyan akarja elbaszni az életét :D
2013. jan. 29. 15:58
 20/30 anonim ***** válasza:
Engem is az zavar ebben, hogy milyen felnőttek lesznek ezekből, ha már ilyen fiatalon átélik ezeket a dolgokat? Nagyon fontos a megfelelő értékrend, legfőképp azért, hogy élhető legyen a világ, márpedig ha az emberek elzüllenek, nem foglalkoznak önmaguk fejlesztésével, akkor nagyon nem afelé haladunk.
2013. jan. 29. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!