Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vagy én vagyok túl öreg, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vagy én vagyok túl öreg, vagy a világ retardált?

Figyelt kérdés

A mai 12 évesek már diszkóznak, nem szüzek, és pánikolnak hogyha terhesek lesznek.

Valaki mondja már meg hogy miért élünk ilyen rossz körülmények között?

Mi okoz örömöt abban hogy a mai csajok kacsaszájjal mennek az utcán? Meg hogy a fél világ bennük járt?

Ja mielőtt valaki leöregezne 20 vagyok..

2013. jan. 29. 15:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Hidd el, néha én is nagyon öregnek érzem magam, pedig csak 18 éves vagyok. Én nem nagyon tudok ezen kiakadni, kicsit sajnálom őket, de főleg azt, hogy hány értelmes fiatalt meghülyítenek a viselkedésükkel, mert mindenki tudja, mennyire be akar illeszkedni az ember 12-13 évesen, ha mindenhol ilyen az értékrend körülöttük, akkor előbb-utóbb a normálisakra is ráragad, önkéntelenül is.
2013. jan. 29. 16:09
 22/30 anonim ***** válasza:
Sok szülő fel sem nőtt még igazán (agyilag), nem csoda, hogy a gyerekeik ilyenek lettek. Én ezért egyre inkább azt tervezem, hogy ha egyszer családot szeretnék alapítani, azt nem Magyarországon szeretném megtenni, és feleségnek is jobb lenne egy külföldi. 22/F
2013. jan. 29. 16:47
 23/30 anonim ***** válasza:
Mert szerinted külföldön nem így van? Szerintem ez igencsak általános tendencia, normális nők pedig itt is vannak.
2013. jan. 29. 16:50
 24/30 anonim ***** válasza:
66%-os hát ez kedves :D. remélem hogy tudod, hogy külföldön sincs jobb helyzet (sőt!)
2013. jan. 29. 16:50
 25/30 anonim ***** válasza:

ja! tényleg! ezt még hozzáteszem, hogy egy elég jómódú, külsőre mondhatni jóképű férfi (rokon) kiment külföldre, pont olyan célból, hogy keressen magának egy "erkölcsös" nőt, de hazajött mondván, hogy mindenhol lenézték mert magyar. pff:D ennyit erről

mindenesetre remélem neked több szerencséd lesz! :)

2013. jan. 29. 16:55
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

A 12 éves keresztlányom azt mesélte az anyjának,hogy fb-on zaklatja egy 18 éves fiú.

Anyuka ennyibe hagyta a dolgot,illetve ráírt,hagyja békén a lányát!

Mondom a gyereknek,lépj be megakarom nézi ki az és mit akar!

Teszem hozzá,hogy maximális bizalom van/volt közöttünk a gyerekkel.

Szóval a kölök belép én meg kb. dobtam egy hátast..

az én drága 12 éves keresztlányom,írogat neki

pl:

-mit tennél velem ha itt lennél

-hogy elszöktetné e stb.nem részletezem mert majd lefordultam a székről.

Rénéztem,hogy ez mi???

Aztán jött a hülye szöveggel,hogy a barátnői írnak az ő nevében stb.

Oké mondtam ,erre kiváncsi vagyok..másnap estig nincs netezés és este megnézem igaz e..-a gyerek nem tudott még aludni sem.Persze nem volt igaz...

Fogtam töröltettem vele az egészet és mondtam,h csináljon másik oldalt de normálisan,az osztálytársaival,barátokkal stb. jah és elkértem a jelszavát,mert beígértem neki ,hogy ellenőrizni fogom mit művel.Ennek már kb 1 hónapja ,igaz nem voltam fent az oldalán..de sajnos látom ,hogy ugyan úgy visszajelölte azokat a figurákat.

Kivagyok miatta ,mert sajnos voltak vele már gondok de az anyja leszarja...neki kellene ezeket kontrollálni!

Nem tudom mit lehetne tenni!?

Még csak 12 éves és olyan dolgai vannak,hogy én kb. 16-17 éves koromban sem mertem megtenni!

Van egy kicsi lányom...tudom,hogy mindent megfogok azért tenni,hogy ne jusson ide!!!

2013. jan. 29. 23:43
 27/30 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem azért nézték le, mert magyar, vagy egyszerűen csak hülye p.csáknál próbálkozott. Ott más lehet a háttérben. Hát, megnézve ezt az országot, azért szerintem több normálisabb ember van egy normálisabb, élhetőbb országban. Nekem igazából a magyar mentalitásból van elegem, és ez csak külföldön lehet más. Nektek is sok sikert!:)
2013. jan. 30. 10:05
 28/30 anonim ***** válasza:

"hidd el 10 êvvel ezelött is voltak ilyenek!"

Igen, mert már 10 évvel ezelőtt is ez a nagyon ostoba iskolarendszer működött, ami arra alapul, hogy az iskola feladata az oktatás, és nem a nevelés.

De mondjuk 18-20 éve, mikor én jártam az általános iskola végét, még nagyon-nagyon más volt a helyzet.. ott még repkedtek a pofonok egy órai beszólásért, és ha a gyerekek figyelmeztetést kaptak, akkor nem az volt, hogy a szülő bement és letámadta a tanárt, hanem otthon a gyerek kapott még 2 pofont az apjától.

Tudom, hogy látszólag semmi köze ennek ahhoz, hogy mikor kezdenek a gyerekek szexuális életet élni, de valójában van, mégpedig pont az, hogy a gyerekeket ma már NEM nevelik az iskolában, nem tanul morált és erkölcsöt, otthon pedig nincs rá ideje a szülőknek, hogy neveljék, ezért aztán szabadon, támasz és iránymutatás nélkül csak lógnak, és ez ide vezet.

Az én általános iskolás koromban még nagy szám volt 7-8. osztályban is, ha valaki már csókolózott.. most meg már azon sem lepődik meg senki, ha egy 8.os gyerek már nem szűz..

2013. jan. 31. 18:48
 29/30 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Én 15 éves vagyok (lassan 16) és látom mi folyik körülöttem. És szörnyű. Szerencsére én a barátaimat is igyekszem a normális útra terelni. Írtátok, hogy a szülő is hibás valamennyire. Végülis ez részben igaz, de én azt figyeltem meg, hogy a rossz társaság billenti el a mérleg nyelét. Ilyenkor az ember kíváncsi és megakarja mutatni a környezetének mennyire "felnőtt" már. Ma már sajnos egy 10 éves is káromkodik, minden második tini cigizik, iszik stb... a szex témához csak annyit mondanék, hogy a legtöbb korombéli még érintetlen. Az előbb felsoroltak jobban jellemzőek bár ki tudja...Szerintem elég elcseszett lett a világ, a média nagyon nagy hatással van a fiatalokra. nem beszélve a heti bulizgatásokról meg városba járásoktól. Én undorítónak tartom amikor valaki azzal dicsekszik, hogy 10 emberrel kavart egy este alatt. Vagy ahogy egyesek öltözködnek. Szánalmas. Belegondoltam mi lesz a következő generációval...
2013. jan. 31. 19:03
 30/30 anonim ***** válasza:
Én 15-16 évesen cigiztem, buliban ittam, de nem pasiztam. Ezért furán is néztek rám az osztálytársaim. Aztán most tartottunk egy ilyen nem hivatalos osztálytalálkozót mert nem évforduló, és mindenki aki akkoriban már nálam sokkal tapasztaltabb volt sok témában csodálkozott rajtam, hogy én aki érettségi előtt ismerkedtem meg komolyabban egy fiúval, még mindig együtt vagyunk. Már 9 éve. Ők pedig még mindig nem találtak normális, komoly kapcsolatot. Persze ez igazából nem jelent semmit, de ezt kéne felfogni a mai gyerekeknek, hogy nem kell mindenbe fejest ugarani, nem maradnak le semmiről.
2013. jan. 31. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!