Erre való a világ, hogy perverzióval legyen tele?
Figyelt kérdés
Iste azért teremtette a világot hogy elrontsuk? Nem... Jézus azért halt meg mert azt akarta hogy újabb bajokat halmozzunk fel? Nem. rendben. van aki nem keresztény. Nem azért születtek meg az emberek hogy: gyilkoljanak panaszkodjanak lopjanak robbantsanak és zsidókat négereket stb. kínozzanak. az állatok nem azért vannak hogy ketrecbe zárjuk őket. Orbán Viktor 51.edik szülinapját templomban akarják megünnepelni. Mi köze Istennek hozzá??? Nem értem. Magyarázzátok meg miért rendeznek emlékmenetet Hitlernek??? El van cseszve ez a világ emberek nem??? De. és ezt az alulfizeett szerelők sem tudják megjavitani... :/2013. ápr. 20. 23:29
1/14 anonim válasza:
Ahhoz képest betetted a kérdést a Szerelem, szex témakörbe :D
2/14 anonim válasza:
mert korcsulás van
sok a buta ember
3/14 anonim válasza:
Most jöttél rá, hogy rohadt ez a világ? Jó reggelt!
4/14 anonim válasza:
neked elfelejtettek szólni, hogy isten nem létezik?
6/14 anonim válasza:
én csak szimplán élek.. hidd el hogy nem örülök neki.
a világ meg csak rosszabb lesz.. ez van.
7/14 anonim válasza:
Ki üldözte a zsidókat? A keresztény egyház.
Ki kínoztatott embereket? A keresztény egyház.(inkvizíció)
Ezek után csak ne hirdessenek szeretetet..
8/14 anonim válasza:
éppen ezért nem nézek tv, mert ettől falra másznék
azért ott ünnepli meg a szülinapját, mert hálát ad azért, hogy a seggét védeti a rendőrökkel,
szerinted miért dobálják és váltanak le annyit, éppen ezért nem hódolnak be a fidesznek annyi, amíg az emberek másra figyelnek addig lehet máshol garázdálkodnia N
9/14 anonim válasza:
Tudsz rajta változtatni?
Nem.
Akkor csak próbáld meg túlélni.
10/14 A kérdező kommentje:
én nem a keresztény egyházat hirdetem. az nem igazi egyház. Perverziókat is fsorolom ha akarod... megerőszakolás. Kvák a sarkon. válás. kiihasználás. stb.
2013. ápr. 20. 23:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!