Hogyan szerezhetnék HATALMAT legkönnyebben?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok most megyek majd egyetemre műszaki területre!2013. ápr. 19. 20:21
11/22 anonim válasza:
Tehát műszaki területen hatalmat? Mondjuk tanulás, elmélyedés a szakterületen?
12/22 anonim válasza:
Kérdezd Voldemortot. Szerezz neki egy orrot, és cserébe biztos tanítványává fogad.
13/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó választ író megnyilvánulását figyelmen kívül hagyom, várom a további ötleteket!
2013. ápr. 19. 20:49
15/22 A kérdező kommentje:
Az az igazság, hogy az eddigi hatalmam a családom, barátnőm, és a közvetlen baráti társaságomra terjed ki leginkább. Szeretnék terjeszkedni a piacon és a műszaki területeket jelöltem ki csapásiránynak! Ezeket kérem mindenki vegye figyelembe!
2013. ápr. 19. 20:52
16/22 anonim válasza:
:D
először is választanod kell magamnak valami rettegést keltő harci nevet:D
18/22 anonim válasza:
Akarni a vécén kell, ezt pedig te vedd figyelembe.
Hitler biztos nem írta volna ki ide, hogy hogyan szerezhetne hatalmat. Tehát ha nem tudod hogy lehetne, akkor alkalmatlan vagy rá.
19/22 A kérdező kommentje:
Tisztelt Frank N. Stein Úr!
Hitler a politikában szerzett hatalmat amiről nyilván már akkoriban is rengeteg könyv, újság, iratok voltak amiből ötletet meríthetett és ott volt neki segítségül a történelem is. Műszaki területeken az ilyen jellegű törekvésről még nem találtam eddig semmit. De ha van valami akkor szívesen fogadom!
2013. ápr. 19. 21:01
20/22 anonim válasza:
"és ott volt neki segítségül a történelem is."
yesss....neked meg ott van a MATEMATIKA - azzal megszerzehető a tudás hat alma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!