Hogy szerezhetnék új barátokat?
Figyelt kérdés
Már csak egy barátnőm van, egy nagyon jó barátom egy éve lett öngyilkos.Legjobb baráőtnőm csak kihazsnált, erre rájöttem és összvesztünk,azóta nem szeretnék vele ismét jóban lenni, ő összevissza pletykál rólam , a régi barátaimnak is pletykált, azóta olyan furcsák velem, inkább kerülöm őket, hamis barátokra nincs szükségem, igazi barátra lenne szükségem, ami ritka2013. ápr. 8. 14:32
1/7 anonim válasza:
El kéne járnod ide-oda. Tánctanfolyam, szakkörök, attól függően, mi érdekel.
2/7 A kérdező kommentje:
járok úszni, de oda mindig más emberek járnak, most kezdek el színházba járni, egyelőre egyedül megyek
2013. ápr. 8. 14:46
4/7 A kérdező kommentje:
Szlovákia, Dunaszerdahelyi járás
2013. ápr. 8. 14:49
5/7 anonim válasza:
Én szívesen barátkoznék veled, de én fejér megyei vagyok, így messze tőled. Pedig nekem is hasonló a problémám. :(
6/7 anonim válasza:
Sportoljatok, vagy járjatok valami szakkörre. Színjátszó kör, kiránduló kör, biztos van ilyesmi. A helyi közösségi házban érdemes körbekérdezni, esetleg önkéntesként szívesen fgoadnak titeket, ha idősebbek vagytok. Helyi diákönkormányzat, vagy ilyesmi?
7/7 A kérdező kommentje:
eldugott faluban lakom, ahol semmi sincs, fővárosba kell menni szinte mindenért, mert itt szórakozási lehetőség 0, max kocsma, de az nem érdekel
2013. ápr. 9. 05:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!