Hogyan szerezhetnék barátokat?
Lassan 21 éves vagyok, nem igazán van önbizalmam,
nincsenek barátaim,nem is voltak sosem,csak olyanok akik kihasználták a jószívűségemet. Egy kis faluban lakom ahol kb van összesen 4 utca,nyár végén,augusztusba lesz 5 éve hogy ideköltöztünk.
Sosem tudtam itt beilleszkedni mert ahogy már páran megmondták nekem,az itteniek zártak nagyon. Új embereket megvetik,csak akik kiskoruktól fogva élnek itt,azokat fogadják be. Bár van párom akivel a napokat eltöltöm,de mégsem támaszkodhatok rá mindig. Van olyan nap mikor egész nap itthon vagyok, senki nem keres
meg. Másrészt közeleg a locsolkodás is,lehet hülyeség sokak szerint,én nem tartom annak,ezelőtt Mohácson éltem,ott minden évben néhány ember megtisztelt azzal hogy meglocsol. Mióta itt lakom,senki nem jött el egyszer sem.. Hogyan
tudnék nyitni az emberek felé? Egy legjobb barátnőm van de ő Kecskeméti. Az pedig messze van.
Anyumat sem nagyon érdekli, hogy mi van
velem. Nincs senkim, akinek kiönthetném a
lelkem, akivel eljárnék ide-oda, akiben
bíznék. Hogy kezdeményezzek mások felé?
Egyszerűen nem tudok megnyílni
embereknek. Nincs hobbim,amit szeretnék sportot űzni az vagy nincs errefelé max Pécsen vagy pedig drága. Szívesen beszélgetnék akár neten is bárkivel. Ne haragudjatok hogy hosszúra sikeredett a leírtjaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!