Hogy szerezhetnék magamnak barátokat? L/16
add meg az msn címed felvehetlek ???
LEHET HOGY SEGÍTHETEK!!!
ja és ha kell az msn címem,írj privit:)
utolsó válaszoló
jaa nem engedélyezem??
akkor add meg ide az msn címed
Nem olyan reménytelen a helyzet, ne ess kétségbe! Én magam se vagyok túlságosan beszédes, sőt az önbizalmam is elég kevés. Én mindenképpen azt tanácsolom, hogy próbálj meg ezek mellett is ismerkedni. Nem túl fényes a helyzet, én azt éreztem az írásodból, nagyon kétségbe vagy esve.
Mivel egy faluban élsz nyilván a legtöbb fiatalt ismered, ha nem is személyesen. Nincs azzal semmi gond ha nem vonz az éjszakai élet, alkohol, drog stb. mint a többieket. Szerintem nem t evagy az egyedüli aki így gondolkodik. Biztos jársz suliba. Nme hiszem, hogy ott minden lány ilyen.
Így, hogy nyár van még jobban egyedül érezheted magad. A cheten is ismerkedhetsz, lehet ott is barátokat szerezni. Legalábbis az én tapasztalataim alapján. De mint írtad nem tudsz feldobni témát. Hát érdeklődj bátran! Mit csinál szívesen szabadidejében, milyen zenéket szeret stb. Bármit kérdezhetsz ami érdekel! Ha ezekre válaszolt már ki is alakulhat egy beszélgetés kettőtök között, talán több közös dolog is kiderülhet és ez neked is jó érzés lesz. Aztán esetleg msn-en folytatódhat tovább az ismerkedés, kérd el bátran a címét, mondd hogy most menned kell, de szívesen megismernéd jobban. Ha szimpatikus vagy neki, hidd el, meg fogja adni a címét. És ezek után már bármi lehet. A legfontosabb, hogy ne félj a chaten való ismerkedéstől, hisz nem veszíthetsz semmit, de egy barátokat nyerhetsz!
Remélem egy picit tudtam segíteni! Majd írj választ, ha sikerült valami. Vagy ha gondolod küldj privát üzenetet, megpróbálok segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!