Hogyan szerezhetnék új barátokat? Egy kis segítség kéne.15/L
áhh csak azért kérdeztem mert ha közelebbi lennél tudnék segíteni.
amugy szerintem járj el bulizni. szórakozóhely stb.
nyáron fesztiválok aztán amjd ott kialakul
Amikor 8.-os voltam nálunk úgy volt, hogy ahova jöttem középsuliba május végén volt az orvosi vizsgálat, júniusban pedig a beiratkozás. Így már tudtunk egymáról néhány dolgot és nyáron is beszélgettünk, találkoztunk, hülyéskedtük. Így ősszel már nem voltunk idegenek egymásnak:)Ez a te esetedben is hasznos lehet.
Ezenkívül akár egyedül akár a haverjaiddal elmehetsz stradraa, moziba, kiránduni stb. Ha látsz számodra szimpatikus fiatalt nyugodtan menj oda hozzá, mondd, hogy szimpatikus volt számodra és szeretnéd megismerni, hátha ez egy jó barátság kezdete lesz.
A legfontosabb, hogyha valaki szimpatikus nyugodtan menj oda hozzá. Persze, valószínűleg lesz, aki elutasítóan viselkedik, de nem szabad az első negatív kritika után feladni! Hidd el, lesznek olyanok, akik kíváncsiak lesznek Rád!
16/L
Tolna megyei vagyok én is, 14 éves lány... Ha véletlenül egy városban laknánk, akkor mondjuk így. :D
Amúgy járj sportolni, közösségbe, ha társaságban vagy akkor igyekezz megismerkedni ismeretlenekkel is (mármint a barátaid haverjaival), Facebook-on keress rá leendő osztálytársaidra és szervezz velük programokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!