Segítség! Monster High figurákról van szó! Miért nem engedi?
Karácsonyra 2-3 Monster High figurát és kiegészítőt szeretnék. Anya nem szeretné (Barbie jellege miatt) mert "nem játszanék vele". Jó hát az én koromban nem is fogok "lá-lá-lál"-zni velük. Csak gyűjteném, terveznék neki ruhákat-varrnék. És mivel úgy is író szeretnék lenni írnék nekik minifilmeket (amik a weboldalon is vannak)és esetleg eljátszanám. tudom, hogy nem anyagi gondok állnak a háttérben. Meg ilyesmi...
Tudtok segíteni mivel tudnám meggyőzni, hogy igenis szükségem van rájuk? L/12 (koromhoz képest gyerekes dolgok is érdekelnek >.<)
Linkek, hogy tudjátok mire gondolok:
egy baba 5.000 ft.
de mond el neki hogy nem barbizni van vele kedved hanem gyűjteni és a stílusuk szerint ruhákat varni nekik történetet írni eljátszani filmet csinálni. ebből még sikieres is lehetnél.
korodhoz képest gyerekes dolgok?
gyerek vagy! ez való a korodhoz.
Anyám azon borult volna ki, ha 12 évesen már "máson" járt volna az eszem, nem a játékon....
21/L
Szerinzem mutass anyukádnak pár videót így majd látni fogja hogy nem piciknek találták ki.
És mond azt is hogy szeretnél történeteket készíteni ròluk mert ez a hobbid.
Szerintem meg fogja érteni a dolgot.
Az én anyukám csak szörnybarbinak nevezi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!