Én egy 16 éves fiu vagyok. Nagyon szeretnék eljutni az Egyesült Államokba de kéne egy kis segitség hogy hogyan. Szeretnék allampolgár lenni de hogyan? Hogyan kaphatok vagy szerezhetnék Zöldkártyát?
Nem ez az egyetlen módja a kijutásnak.
Ha szerencséd van és olyan a munkád ami ott is keresett akkor elintézheti egy ottani cég is a zöldkártyát majd 5 év múlva úgy tudom igényelheted az állampolgárságot.
Vagy kimehetsz ottani egyetembre az lenne a legegyswzerűbb de ahhoz nagyon sok pénz kell.
Hallottam ösztöndíjról amerikai egyetemekre de sajnos ehhez nem értek.
*ottani egyetemre az lenne a legegyszerűbb
Bocsánat a félreírásokért!
- zoldkartyalottozz minden evben (18 evesnek kellened legalabb ehhez)
- hajts egy jo szakma kitanulasara Magyarorszagon
- vagy ha van ra penzed, jarj egyetemre az USA-ban es onnan konnyebb mar megoldani a maradast.
Valamelyik elobb-utobb bejon. En igazi hazassag altal jottem ki es azt mondanam, hogy semmikepp ne kockaztass meg egy papirhazassagot. Ma mar ki tudjak szurni ezeket. Nem ez a modja! De akar meg is ismerhetsz egy am-i allampolgart, akibe bele szeretsz es osszehazasodtok. Ezt nem tudhatod. Szoval azert van megoldas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!