Alkoholista a barátnőm? Segítség!
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm folyton részeg amikor átmegyek hozzá.. :S Suli előtt megiszik 1-2 deci vodkát, whisky-t vagy amihez kedve van, és tudtommal délután is egész nap iszik! Múltkor voltam nála és a szobájába a kukában volt 3 olyan nagy vodkás üveg! :S Arról ne is beszéljünk, hogy a nap 24 órájában be van szívva :S
Mit csináljak? Segíteni akarok neki leszokni, de úgy látom, hogy neki ez így jó... Ráadásul az apjával él, aki mindent megenged neki, és kőgazdagok, tehát saját bárpult, stbstb...
16 évesek vagyunk mindketten (és én is lány vagyok)
2011. nov. 6. 19:47
1/4 anonim válasza:
Ha rajta kapod hogy nem józan iskolába szólj a tanároknak, onnantól ők intézik ezt a dolgot, szépen haza írnak az apjának aztán majd ő jól megneveli, vagy elveszik tőle a barátnődet és más családtaghoz kerül aki rendesen fog vele törődni.
2/4 A kérdező kommentje:
Ezen már túl van.
Valamelyik tanár vette észre rajta, de hát apja több százezerrel lefizette a tanárt és az igazgatót, így semmi sem lett belőle...
2011. nov. 6. 19:57
3/4 anonim válasza:
Beszélhetsz vele, de ilyen szinten az nem használ. Ha az apja sem tesz semmit, akkor még bepróbálkozhatsz valamiféle gyermekvédelmi szervezetnél, de igazából az sem ér semmit magyarországon, tehát ha jó neki így, akkor szakítsd meg a kapcsolatot vele, vagy nézd végig szép lassú leépülését. Esetleg hívd fel a tanárok figyelmét is erre, de ha képtelenek voltak észrevenni, vagy meg se próbáltak ellene tenni, akkor valószínűleg ez is felesleges. Szóval vagy szakítsd meg a kapcsolatot vele, vagy tartsd a kapcsolatot, de max annyi pozitív élményed lesz belőle, hogy talán ingyen ad piát, meg füvet.
4/4 anonim válasza:
éáletem szerelme a lány. megakarom dugni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!