Alkoholista a barátnőm?
23 évesek vagyunk mindketten, 3 éve járunk. Párom mindig elég sokat ivott (főleg bort + gint + vodkát + pálinkát..), de sokáig egyáltalán nem zavart, mert hát fiatalok voltunk (/vagyunk), buliztunk sokat, bírom a részeg lányokat, aranyosak.. Aztán valahogy egyre több olyan alkalom lett, amikor elképzelni se tudtam volna, hogy igyak, ő pedig szükségét érezte. Pl. sok volt a stressz a munkájában, akkor este otthon elfogy úgy 4-5 pohár vodka. Vagy csak egy egyszerű, téli este, otthon vagyunk, hát forralt borozzunk (ő ötlete). Megittam egy pohárkával, nekem elég, csak az íze miatt, másnap reggelre viszont megrökönyödve látom, hogy a maradék 2 liter is elfogyott.. Egyre több olyan alkalom van, hogy semmi kedvem inni (egy ideje mondjuk havi 2x iszom közepesen spiccesre magam), ő viszont egyedül is szívesen. (Csak általa elfogy mondjuk heti 4 üveg vörösbor, 1 üveg vodka, 1 üveg pálinka). Aggódom érte, nagyon. De ha felhozom (természetesen nagyon finoman, szépen), mindig nagyon mérges lesz.
Alkoholista? Abba tudná hagyni? Mit tudok csinálni???
"Alkoholista? Abba tudná hagyni? Mit tudok csinálni???"
Igen. Igen. Otthagyod.
Esetleg beszélsz vele (90%, hogy nem fogja megérteni; 99%, hogy nem fogja megfogadni a tanácsot).
Az alkoholisták nem ismerik soha be, hogy ők alkoholisták.
pszichiáter, addiktológus, mentálhigénések.
Első, hogy a háziorvosához elvidd, ő ad beutalókat.
Soha nem menne bele.. Iszonyúan kiakad, bármilyen kedvesen próbálom felhozni ezt a témát.
Amúgy visszaolvasva, kicsit sarkít a leírásom, mert csak egy területre koncentráltam. Nem egy roncsként kell elképzelni, hanem fontos munkája van, sportol, jókedvű... csak ez a vacak lötty ne lenne!
Szerinted aranyos amikor egy csaj részeg????
Szerintem meg kiábrándító és hányingerkeltő!!!
És egy alkoholista a b.nőd! gratula:) 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!