Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm alkoholista lett?
1/13 anonim válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy mellette légy és ne hagyd magára!!Próbáld megértetni vele, hogy segítségre van szüksége, de ne légy erőszakos!!Ha van rá lehetőség vond be a családját is és együtt próbáljátok rávezetni arra, hogy forduljon szakemberhez!! Persze mind ezt akkor ha valóban súlyos a dolog!! Sok erőt és kitartást!!
2009. máj. 6. 01:40
2009. máj. 6. 01:44
Ha othagynad maradj jo baratja es igy tamaogasd legalabb,kerlek!
kitartast!
2009. máj. 6. 01:45
4/13 A kérdező kommentje:
Dehogyis eszem ágában sincs elhagyni csak kicsit félek tőle amikor hajnali háromkor üvöltözve hótrészegen hazajön és az a sörszag amivel befekszik mellém az ágyba pedig ha józan akkor nagyon jól elvagyunk..
5/13 anonim válasza:
Az 1:40-es vagyok!!Tudom nem lehet könnyű,de ki kell tartanod!!Van aki segítsen?? Mennyi idősek vagytok??
2009. máj. 6. 02:15
Probald meg azt a tarsasagat lepépíteni.
Életmodvaltas,mert eldurvulhat foleg ha fiatalok vagytok(gyermek kornyezete:lelkivilaga)!
Vannak szervezetek akik segitenek ebben ,ha nem megy neked kell megerosebbnek lenned mert o most lekibeteg ,keresd meg az ok-okozatokat...
Varom a fejlemenyeket.
Mennyi idosek vagytok,gyermek van,miota kezdodott?
-Ang-
2009. máj. 6. 02:16
Haver,figy én nagyon őszintén mondom neked,sajnos az lesz a legjobb ha kidobod,ez gusztustalan fujjjjj.Gondolj bele,igénytelenség is meg fog látszani rajta,mert el fogja hanyagolni magát,nagyon csúnya lesz a pia miatt,kell ez neked.Vagy adj neki ultimátumot,mond neki,hogy mér vagy ilyen hülye,vagy abba hagyod a piálást vagy takarodj az életemből,mert nem tűrök igénytelenséget amikor büzlesz és úgy fekszel mellém mint egy tetves ork.Én tuti egyszer tudnám meg,hogy ilyen még a nevét is elfelejteném,ez nagyon durva.Még a cigit se bírom,mivel sportoló vagyok.Ezt mond meg neki,hidd el hatásos,és addig ne is szexelj vele amíg nem változik adj neki másfél hónapot,ha nem akkor lépj le,semmi értelme.
2009. máj. 6. 09:36
Senkit nem lehet küldeni terápiára, csak ő maga tud menni, és csak ha ki tudja mondani, hogy "Irén vagyok, alkoholista." (Értelemszerűen a saját nevével.)
Amúgy miért, milyen társasággal szokott eljárni inni? Ha csak lánybanda, akkor nem hiszem, hogy addig el tudna menni. De ha nem, akkor meg te miért nem vagy vele olyankor? Amikor együtt mentek bulizni, próbálj rászólni. Persze ha már megvan a szint, akkor már nem lehet leállítani. Egy szó mint száz, neki kell belátnia, hogy ez így nem jó, és akarnia, hogy megváltozzon.
2009. máj. 6. 23:22
9/13 anonim válasza:
Igyatok együtt, Tescoba vagy ilyesmi helyen ahol olcsóbb.
2009. máj. 16. 12:11
2009. máj. 17. 18:02
Kapcsolódó kérdések: