Miért van ennyire oda a barátnőm egy orvosért?
Az egész úgy kezdődött, hogy a barátnőmnek fájt a füle aztán elmentek a fül-orr-gégészetre. Ott egy orosz orvos rendel (férfi). Aztán a barátnőm teljesen bele"szerelmesedett". Facebookon bejelölte, felesleges kérdésekkel bombázza, állandóan róla beszél, oroszul minden felét magára irkál tollal. Tökre megörült amikor megtudta, hogy nem tudom , hogy hány alkalommal vissza kell mennie. Meg lesz táncbemutatót akar tartani és többek között az orvost is megakarja hívni.
Amúgy egy 40 év körüli férfi, családja van, (igaz nem abba a városba lakik a családja ahol ő , de nem elvált) [ezt mind a barátnőmtől tudom], és szerintem elég komor.
Meg a helyi TV készített vele riportot és állandóan azt nézi vissza a neten.
A barátnőm amúgy 15 éves lesz januárban.
Meg megakarja szerezni a címét (mellettünk lévő városba lakik az orvos, ott is rendel) és folyton ott akarsz kolbászolni hátha összefut vele.
Mivel tudnám leállítani a barátnőmet?
teszik neki. ez ellen nem lehet semmit se tenni.
majd elmúlik, és "felébred" hogy úr isten, tetszett egy 40 éves és röhög magán. majd talál egy 15-16 éves korabeli helyes fiút, akivel édesek és boldogok lesznek.
addig meg ő a vicces.
hagyd hogy dumáljon a dokiról, mert ha elmondhatja neked, akkor talán hamarabb kiábrándul belőlr.
14/L
Köszi a tippeket! :)
Meg majd megpróbálom elhesegetni a témát ha elkezd beszélni róla.
De arról mit gondoltok, hogy a táncbemutatójára is megakarja hívni?
nyugi,elmúlik:D ez csak amolyan rajongásos szerelem.
ez nem számít KOMOLY szerelemnek..(vagy ha mégis,akkor én is szerelmes vagyok Chester Benningtonba,a linkin park énekesébe*.*..bár már énis elég fanatikus vagyok,fantörténeteket olvasok róla,és állandóan az ő kedvenc dalából van rajtam egy idézet :$ xd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!