Miért van az, hogy minden barátnőm 'A-kategóriás' én meg ronda vagyok?
Már utálom maga, hogy fele olyan szép se vagyok, mint a barátnőim...
13/L
Kedves Utolsó! Attól hogy a barátnői esetleg szebbek mint ő nem biztos hogy csak ki akarják használni, vagy lenézik őt a háta mögött! Nem kell hülyeségeket beszélni! -.-"
Kérdező! Az is lehetséges hogy a barátnőid is pont így viszonyulnak hozzád. Nem kell rögtön leírni magadat. Ki kell tapasztalni hogy milyen hajjal, milyen stílusú ruhákban vagy a legszebb és hogy melyiket viselve van a legnagyobb önbizalmad. És a legfontosabb hogy legyél mindig kedves és életvidám (persze az érzéseket nem kell magadba fojtani), így egy pozitív kisugárzásod lesz ami vonzza majd hozzád az embereket. Tapasztalat! ;)
De bizony vannak olyan csajok, akik szándékosan maguknál rondább csajokkal barátkoznak, hogy mellettük szebbnek tűnjenek. Ezzel persze nem akarom azt mondani, hogy nálatok is ez a helyzet. A szépség relatív, mindenkinek más és más tetszik.
Azt is szokták mondani, hogy nincs ronda nő, csak lusta. Biztos van rajtad is valami szép. A hajad, a szemed, a lábaid? Ezt kell megkeresni, és kihangsúlyozni.
Mellesleg én is sokáig nagyon rondának tartottam magam, kb. 15 éves koromig. Aztán rájöttem, hogy tetszem a fiúknak.
Nem hiszem, hogy azért barátkoznak velem, mert szebbnek tűnnek, óvodás korunkban nem hiszem, hogy ezt nézték.
Tetszettem már 'A' listás fiúnak, de kiröhögték a haverjai, szóval nem lehetek olyan gyönyörű..
Ja és hogy "kiröhögtek a haverjai"...
A fiúk később érnek fizikailag is és szellemileg is a lányoknál. Tehát nem gondolom, hogy rajtad nevettek volna. Nem lehet, hogy nekik még nem volt sose barátnőjük és a saját zavarukat leplezik a röhögcséléssel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!