Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden barátnőm 'A-kategóriás' én meg ronda vagyok?

Figyelt kérdés

Már utálom maga, hogy fele olyan szép se vagyok, mint a barátnőim...

13/L

2011. aug. 29. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én is mindig így gondolkodtam magamról,anno,és lehetett is benne valami,mert míg a többiek már 8.-ban jártak fiúkkal,nekem az első komoly barátom 17 évesen lett.DE!!Felnősz,a fiúk is felnőnek,és amikor már nem "Csordában"járnak,olyan lányokkal fognak ismrkedni,aki valóban nekik tetszik,és nem csak a kirakatba jó.Példának okáért,én alacsony vagyok,és mndig kicsit túlsúlyos voltam-vagyok.Én időközben férjhez mentem-egy jó pasihoz,aki szerint én vagyok "A kategóriás",és a szép barátnőim szerinte a nyomomba sem érnek.velük tartom a kapcsolatot,még mindig jó barátnőim,de míg nekem időközben szép családom lett-most várjuk a 2. gyermekünket egy másfél éves gyönyörű kislány után,addig némelyikük még mindg az igazit keresi.magyarán:ne sz..j be,a férfiaknál mindigmásmilyen lány az "A kategóriás"

2011. szept. 1. 08:18
 12/14 anonim ***** válasza:
88%

"HASONLITISZ"ebben a betegségben szenvedsz,mint a nők többsége,állandóan összehasonlítod magad másokkal.

Te egyedi vagy a közel 3 milliárd nőből egy sincs olyan mint Te.Ennek örülj és fogadd el magad olyannak amilyen vagy és ne HASONLÍTGASD magad másokhoz.

2011. szept. 1. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:
85%

Én mindig azt hittem ronda vagyok, és én is összehasonlítottam magamat másokkal.

Most van egy férjem 11 éve, akinek én vagyok a legszebb. Az anno "A kategóriás" lányok pedig meghíztak és elváltak a környezetemben.

Ne utáld magad, annak nincs értelme.

2011. szept. 1. 10:07
 14/14 anonim ***** válasza:
biztos szép lány vagy külgy magadról képet priviben és megálapitjuk
2011. szept. 1. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!