Miért van az, hogy minden barátnőm 'A-kategóriás' én meg ronda vagyok?
Már utálom maga, hogy fele olyan szép se vagyok, mint a barátnőim...
13/L
Szia!
Én is mindig így gondolkodtam magamról,anno,és lehetett is benne valami,mert míg a többiek már 8.-ban jártak fiúkkal,nekem az első komoly barátom 17 évesen lett.DE!!Felnősz,a fiúk is felnőnek,és amikor már nem "Csordában"járnak,olyan lányokkal fognak ismrkedni,aki valóban nekik tetszik,és nem csak a kirakatba jó.Példának okáért,én alacsony vagyok,és mndig kicsit túlsúlyos voltam-vagyok.Én időközben férjhez mentem-egy jó pasihoz,aki szerint én vagyok "A kategóriás",és a szép barátnőim szerinte a nyomomba sem érnek.velük tartom a kapcsolatot,még mindig jó barátnőim,de míg nekem időközben szép családom lett-most várjuk a 2. gyermekünket egy másfél éves gyönyörű kislány után,addig némelyikük még mindg az igazit keresi.magyarán:ne sz..j be,a férfiaknál mindigmásmilyen lány az "A kategóriás"
"HASONLITISZ"ebben a betegségben szenvedsz,mint a nők többsége,állandóan összehasonlítod magad másokkal.
Te egyedi vagy a közel 3 milliárd nőből egy sincs olyan mint Te.Ennek örülj és fogadd el magad olyannak amilyen vagy és ne HASONLÍTGASD magad másokhoz.
Én mindig azt hittem ronda vagyok, és én is összehasonlítottam magamat másokkal.
Most van egy férjem 11 éve, akinek én vagyok a legszebb. Az anno "A kategóriás" lányok pedig meghíztak és elváltak a környezetemben.
Ne utáld magad, annak nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!