Hogy szerezhetnék magamnak barátokat? L/16
Velem is hasonló a helyzet, csak én 19 éves vagyok. Születésem óta egy kis faluban lakom, de nem barátkozom az itteniekkel. Egy barátnőm van innen, akit óvodás koromban ismertem meg. De vele sem beszélek mindennap. Engem sem vonzanak a bulik, az ivás és a drogok. Tulajdonképpen én is egy kicsit zárkózott vagyok. Gimnáziumban is olyanok társaságát kerestem, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én.
Egyébként meg szeptemberben lesz egy éve, hogy megismerkedtem valakivel egy chat-en. Közös az érdeklődési körünk, és azóta is beszélünk (e-mail) már szinte mindenről. Ráadásul nem is egyidősek vagyunk, ő 5 évvel fiatalabb nálam.
Sőt van egy oldal a neten, amit gyakran látogatok és jóban lettem a szerkesztőjével. Vele is mindenről tudok beszélni. Szóval nem lehetetlen ismerkedni.
Nekem is volt olyan érzésem sokszor, hogy soha nem lesznek barátaim. De valahogy egy idő után (volt, hogy több hónap is eltelt) megtaláltak a hozzám hasonlók, vagy éppen én kerestem őket.
Szóval ne add fel! Ha nincs a környezetedben olyan ember, aki szívesen barátkozna veled, akkor keresgélj a neten. Ezen az oldalon is sok kedves ember van, akik a problémádat olvasva rögtön segítségüket ajánlották.
Nekem is írhatsz nyugodtan. :)
Sok sikert!
írd le privibe az msn cimedet. én szivesen meghallgatlak bármikor =))
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!