Hogy szerezhetnék barátokat?
Nem is tudom, hol kezdjem...Van pár barátom a suliban, de nem vagyunk teljesen egy hullámhosszon. Nem vagyok zárkózott, csak képtelen vagyok kezdeményezni és nem is tudom, hogy lehetne. Elnézem sok népszerű lányt, akik mindekivel jóban vannak és annyira irigy vagyok. Nem arról van szó, hogy népszerű szeretnék lenni, csak legalább egy embert, aki meghallgat, megért, tanácsot ad, lehet vele-jönni menni, bulizni. Volt legjobb barátnőm is nagyon eltávolodott tőlem, már új barátai vannak. Bocsi a hülye megfogalmazásért, de mégis mit tegyek?
17/L
Én is így vagyok ezzel. Merre laksz? Ha gondolod beszélgethetnénk, írj privátot!:)
16L
"Nem arról van szó, hogy népszerű szeretnék lenni, csak legalább egy embert, aki meghallgat, megért, tanácsot ad"
Próbáld kifejezni,körülírni,mit értesz te "irigység" alatt,mert szerintem az érzéseid nem azonosak a szótári definícióval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!