Hogyan szerezhetnék ÚJ barátokat?
Figyelt kérdés
A régiek vagy már 100x átvertek és jóformán sz*>rnak a fejemre. Ebben a társaságban mindenki megsértődik még akkor is, ha a másik csak segíteni akar nekik és állandóan megfelelési kényszerem van tőlük. Szóval meguntam és besokaltam, tehát új barátokat keresnék. De mégis hogyan? Segítséég!
19/L
2013. jan. 1. 13:02
1/8 anonim válasza:
Igen, ez engem is érdekelne :)
18L
2/8 anonim válasza:
engem is érdekekelne,mert az első egyetemi évem alatt rájöttem,hogy ki az igazi barát,és ki hazsnált ki évekig,most már csak egy igazi barátom van,de ő is messze lakik,olyanokkal ismerekednék,akik színházba járnak főleg
3/8 anonim válasza:
lányok örülök,hogy nem vagyok egyedül,nekem ezért nem is volt soha igaz barátnőm,mert tipikus olyanok amiket leírtatok,nekem fiú barátaim vannak,de azért jó lenne néha egy kettő igaz lánybarát.19L
4/8 anonim válasza:
2-es vagyok:hozzátenném,hogy érettebb gondolkodású barátokra lenne szükségem,mert az eddigi barátnak hitt személyek mind gyerekesek voltak még huszonévesen is
5/8 anonim válasza:
Jó kérdés hallod-é. Nekem sincsenek meg már a régi cimborák... Újakat meg NEM KÖNNYŰ szerezni.
6/8 anonim válasza:
Van bőven átvert személy, ne aggódj. Még a sok öngyilkossági kísérlet és a magas alkoholmennyiség se cincálta meg eléggé a hasonló emberek tartományát, úgyhogy bőven lesz még barátod. 19 éves vagy, ott az egyetem, ott lesz a munka. Ha van művészeti érdeklődésed, akkor abban a körben is találhatsz. Ha sportolsz, akkor ott is.
7/8 anonim válasza:
Hahó lányok, fel sem tűnik?! mindannyiotokat ugyanaz érdekli, a korotok is hasonló. én azért egy próbát megtennék
a többiekkel
8/8 A kérdező kommentje:
feltűnt. írtam nekik, de nem igazán válaszoltak.
2013. jan. 12. 10:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!