Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnek uj baratokat?

Hogyan szerezhetnek uj baratokat?

Figyelt kérdés

Falun lakom, a barataim szetszeledtek ugymond, veluk neten tartom a kapcsolatot. Csak egy baratnom van itt a kornyeken, de vele is viszonylag ritkan kerul sor egy kiados beszelgetesre, el van foglalva a parjaval.

Nekem nincs parom, a tesoimnak, ugyanugy mint a barataimnak, megvan a sajat tarsa, innen sajat barati kore, ahonnan en kilognek a sorbol.

Ugy hianyzik, hogy neha beuljek egy kavera valakivel, de nem tudom, mit kellene csinalnom, hogy ez megtortenjen...

24/N

2012. nov. 16. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Hú, hasonló helyzetben vagyok, mint te. Bár kicsit fiatalabb vagyok tőled, szóval bízom benne, hogy sikerül kialakítanom majd még barátságokat. De a "barátaim" nagyobb része úgy 1 éve megszakította velem a kapcsolatot, így igazából osztálytársaim vannak, akikkel még úgy tudok beszélgetni, néha hülyülni, de ők sem tekintenek teljes körű "tagnak". Még ha ez hülyeségnek is hangzik, nem fogyasztok alkoholt, nem dohányzom, nem járok buliba, és eléggé kilógok a sorból, mivel az iskola nagyon alacsony színvonalú, bár én sem vagyok egy jó tanuló, bennem kicsit több értelem lakozhat, mint néhányukban.

Persze nem hibáztatom őket, nem várom, hogy a barátaim legyenek, úgyis magától alakulna ki majd. Bár nem tudom, hogy szeretném-e, hogy valamelyikük közeli barátom legyen. Elég sok rossz szokásuk van.

2012. nov. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!