Nincs valami tippetek, hogy hol szerezhetnék barátokat?
Mármint jóban vagyok mindenkivel az osztályban, de egyikkel sem találkoznék délután. Tudom, sznob vagyok, és válogatós, de annyira zavar, hogy körülöttem mindenki műveletlen, és tudom, ez bunkóság, de nekem fontos, hogy szeresse a rock zenét, mert hosszútávon nagyon sokat számít a közös ízlés.
Idén megyek középiskolába, és alig pár százalék esély van arra, hogy találjak egy metálarcot.:D Koncertekre meg nem engednek még el. A nyarat pedig megint végig fogom unatkozni. Lány vagyok. Köszönöm.
Úristen így visszaolvasva annyira unszimpatikusnak tűnök, még magamnak is:D
nagyon emlékeztet a 'stilusod' (ennyiből megitélve) az én 8. osztályos önmagamra. de középiskolában, már rögtön kilencedikben megtaláltam álmaim barátnőjét. :D a zenei ízlésünk nagyon különbözik, még az igényeink is pasitéren, de majd rájössz szerintem, hogy mindezek nem is fontosak annyira, mint a kölcsönös tisztelet, bizalom, és szeretet. még akkor is, ha ez annyira sablonosnak hangzik.
H^^18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!