Hogy lehet a legkönnyebben beilleszkedni?
Figyelt kérdés
Dániába költözöm a nagyszüleimhez,családi okok miatt. Apukám dán (volt), amikor kicsi voltam beszéltek hozzám dánul,meg sokszor voltunk kint Dániában,viszont mostanra már nem igazán emlékszem,eltelt pár év. Milyenek a dánok,tehát befogadóak? Ki fognak,azért közösíteni,mert "bevándorló" vagyok? Hogyan állnak a külföldiekhez?2013. márc. 10. 19:37
1/2 anonim válasza:
Én még csak egyszer voltam Dániában, akkor is csak egy hétre, de nagyon-nagyon jó volt, szerencsés vagy :)
Mindenki nagyon kedves volt és segítőkész, szerintem nem lesz gond, ameddig pedig nem tanulsz meg dánul, használhatod az angolt, mert kb. mindenki beszéli. De biztosan gyorsan bele fogsz jönni!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Igazad volt,az emberek nagyon kedvesek,és tényleg mindenki beszél angolul,ez alól kivétel volt egy öreg bácsi,de egyébként tényleg nagyon jó hely,bár az időjárás...na ez az egyetlen dolog nem tetszik!:)
2013. márc. 29. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!