Hogyan legyek jo barat?
Lehet hogy ro.ssz kerdes meg minden.
De nemtom mivan velem eddig az osztalyom minden fiujaval joba voltam es egyszer csak az egyik gyerek fojamatosan belem kot pedig regebb jo haverok voltunk..
Pl: Ma megyek az udvaron es odajon es csak ugy nekem jon erre persze felbaszta az agyam es elkezdtem neki mondogatni hogy ki a faszom vagy te hogy csak ugy nekem jossz ?
Miert haragszol ram mi a gond ?
S nemtudom most mit kene tennem mert ez aki most kotekedik velem es haragban vok... Ez a gyerek jo baratja az osszes tobbi fiunak az osztalybol es szerintem most azlessz hogy 1 fiu haverom se lessz az osztalyban..
Most mit tegyek bocsanatot nem fogok kerni mert hat miert kernek ha nem tettem semmit ?Eddig meg nem volt baj a viselkedesemmel de en nem fogok nekik nyalni..
Igazad van semmiképp ne kérj bocsánatot elvégre nincs miért és csak megaláznád magad, és hidd el ez így van rendjén a kapcsolatok változnak és az embert olykor minden ok nélkül utálják meg, de tedd fel magadnak a kérdést miért kéne mindenkivel olyan nagyon jóban lenni?
De ha ez neked mégis olyan fontos akkor ha "támad" a gyerek vagy ellened hangolja a többieket akkor se hagyd magad hanem ország világ előtt mond meg neki a véleményedet és mindenféleképpen állj ki magadért és ne érdekeljen hogy mit gondolnak majd a többiek, először magadhoz légy hű ne az osztálytársakhoz.
Meg aztán az ember gyarló és az erősebbhez húz, magyarul ha nem vágsz vissza neki akkor mögé fognak felsorakozni, de ha te vagy a határozottabb és meg mutatod hogy veled nem lehet szórakozni akkor te győzöl és a végén még bocsánatot is fog kérni a gyerek.
De a pakliban az is benne van hogy ha tényleg mindenkivel jóba vagy és sok barátod van köztük akkor nem fogják hagyni hogy bárki ellened hangolja őket vagy ha mégis akkor legalább kiderül ki az igazi barátod.
Az alapján amit leírtál ezt tudom mondani de több olyan tényező is lehet amit én nem ismerek ergo neked kell tudnod mit csinálj, te vagy ott, én csak megpróbáltam irány mutatást adni, ha elfogadod jó de ahogy te gondolod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!