Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarázza már meg nekem...

Magyarázza már meg nekem valaki, tényleg ennyire buták az emberek?

Figyelt kérdés
Ma történt ez a tragédia, szerintem egyértelműen gyilkosság, 1,5 éves gyermek éhen hal 2012-ben magyarországon, mert fénnyel etették! Számomra érthetetlen, hogy ezek a jószágok, mert szülőnek, embernek őket nem nevezném, mi a jó k..a édesanyukájukat gondoltak? Napi 5 napfürdőtől jól lehet lakni? Adnék én nekik pislákoló elemlámpát, had nassoljanak egy sötét cellában összezárva, amíg mind meg nem dög-lik. Számomra félelmetes, hogy a XXI. században ilyen megtörténhet hazánkban, vagy ennyire elvakulttá tegyen valakit egy szekta, ha egyáltalán szektárol van szó!
2013. ápr. 18. 22:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Welcome to the world!

Elhiszem, hogy felduhit a dolog, szerintem is verlazito, de sajnos ez van:(

Azt irjak sokan, hogy jon a megvilagosodas ideje, hogy az ember szelleme/lelke egy magasabb szintre fog lepni.

Jah, lehet, sot remelem is, de mikor ilyenekrol hallok/latok, akkor nekem is ketejeim lesznek.

Sajnos nem tudsz mit csinalni, csak a sajat eleteden es a kozvetlen kornyezeteden tudsz javitani, es ha ugyesen es jol csinalod, akkor javulni fog a vilag, de az ilyen egyedeken nem tudsz segiteni/valtoztatni es a kiakadasod is csak felesleges energia, amit rajuk fecserelsz.

Uvolts egyet, vagy karomkodj egy szep hosszut es lepj tovabb, felejtsd el oket, es probalj azon javitani amin tudsz, mert ezeken nem lehet... :(

2013. ápr. 18. 22:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltak normálisak és még gazdagok is voltak, vagyis hát most is azok a szabad lábon védekezhető "szülők".
 3/10 anonim ***** válasza:
2013 van már bőven, és nem ma történt, hanem az elmúlt hétvégén. Nem az első eset, nagyon sok volt már ilyen, legutóbb egy terhes nőt, és a gyerekeit etette fénnyel egy apa. Előtte meg egy védőnő csinálta ugyan ezt a gyerekével.
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Emlékszel arra az elméletileg egyetemet végzett p*csára, aki el akarta égetni egy csomó pénzét, mert valami jósnő vagy ki a fene elhitette vele, hogy "rontás" van rajta?

Na, ez ugyanez, csak egy kicsit durvább.

Hihetetlen, hogy néhány (amúgy intelligensnek tűnő) ember milyen irracionális baromságokat képes kritikátlanul besz*pni! Az ezo-izé hívők között brutális szellemi sötétség uralkodik...

2013. ápr. 18. 22:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Belinkelné valaki a cikket? Vagy hol van ez?
2013. ápr. 18. 22:27
 6/10 A kérdező kommentje:
A 2012-t tényleg elírtam. Én csak ma hallottam. Azért kiváncsi lennék, hogy a felsorolt fényzabáltató szülők milyen büntetést kaptak?
2013. ápr. 18. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 18. 22:29
 8/10 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 18. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Büntetésükről Én sem hallottam. Elmondják a hírekben többször, aztán vége, többször nem esik szó róla, pedig nagyon kíváncsi lennék a büntetésükre.
2013. ápr. 18. 22:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm a linket, ez nagyon durva :( komolyan mondom pszichológiai vizsgálathoz kötném a gyerekvállalást. És mi az, hogy lemondhatja valaki a védőnőt? Szerintem kötelezőnek kellene lennie, akármilyen kellemetlen is! Megmenthette volna ezektől a pszichopatáktól :(
2013. ápr. 18. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!