Magyarázza már meg nekem valaki, tényleg ennyire buták az emberek?
Welcome to the world!
Elhiszem, hogy felduhit a dolog, szerintem is verlazito, de sajnos ez van:(
Azt irjak sokan, hogy jon a megvilagosodas ideje, hogy az ember szelleme/lelke egy magasabb szintre fog lepni.
Jah, lehet, sot remelem is, de mikor ilyenekrol hallok/latok, akkor nekem is ketejeim lesznek.
Sajnos nem tudsz mit csinalni, csak a sajat eleteden es a kozvetlen kornyezeteden tudsz javitani, es ha ugyesen es jol csinalod, akkor javulni fog a vilag, de az ilyen egyedeken nem tudsz segiteni/valtoztatni es a kiakadasod is csak felesleges energia, amit rajuk fecserelsz.
Uvolts egyet, vagy karomkodj egy szep hosszut es lepj tovabb, felejtsd el oket, es probalj azon javitani amin tudsz, mert ezeken nem lehet... :(
Emlékszel arra az elméletileg egyetemet végzett p*csára, aki el akarta égetni egy csomó pénzét, mert valami jósnő vagy ki a fene elhitette vele, hogy "rontás" van rajta?
Na, ez ugyanez, csak egy kicsit durvább.
Hihetetlen, hogy néhány (amúgy intelligensnek tűnő) ember milyen irracionális baromságokat képes kritikátlanul besz*pni! Az ezo-izé hívők között brutális szellemi sötétség uralkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!