Miért tiszteletlenek, indulatosak, követelőzőek, kioktatóak, lekezelőek az emberek egymással, főleg egy egy vadidegennel? Miért nem lehet egymást elfogadni tisztelni és megbecsülni?
Figyelt kérdés
Kiállni magunkért lehet,de miért kell ahhoz megalázni egymást folyton?2013. ápr. 18. 13:43
1/8 anonim válasza:
Csak a gyenge emberek acsarkodnak. Az ilyeneket pedig könnyű megalázni.
2/8 Szimpor válasza:
Istenem mennyit imádkozom én is emiatt, hogy jobb legyen!!! Eladó vagyok egy pékségben. Szerinted mennyit kapok ebből? Kiábrándítanak az életből is...
A rendszer, az életminőség és a modernkor következménye a mai viselkedésmód szerintem. Az a baj, hogy a mai fiatalokba ez beleivódik és nem tudom mi fogja megváltoztatni..
3/8 anonim válasza:
én benne vagyok az ördög fészkében. elkényeztetett,agressziv,erkolcstelen általános.iskolások és szüleik...portás vagyok...iszonyat !!Nem.tolerálnak semmit,nincs jomodor,turelem. csak a sznobizmus "ki ha en nem?" stilus. vidékiként kulonosen hánynom kell.ettol a pesti móditol.
4/8 A kérdező kommentje:
Szimpor,Maydy4! Tiszta szívemből átérzem a gondjaitokat és felnézek mindenkire aki emberekkel foglalkozik! Bár tudnék segíteni ..kitartást a munkátokban és ne vegyétek fel ezeket! Sok erőt és szeretetet kívánok és több megbecsülést!!
2013. ápr. 18. 14:12
5/8 A kérdező kommentje:
Csak azt tehetjük hogy a saját hozzáállásunk,életünk,viselkedésünk,tiszteletünkkel példát mutatni akkor is ha nem ezt kapjuk vissza ..ja és kitartónak lenni! egy ember is tud változtatni! Becsüljük meg egymást!!!
2013. ápr. 18. 14:17
6/8 Szimpor válasza:
Nem mindig megy a példamutatás.. Volt egy olyan évem amikor szép lassan kezdtem totál besokallni, és a második fél évben olyan voltam mint egy fúria. Most hozom helyre a károkat amit ezzel okoztam, és kezdem újra szeretni az embereket... Majdnem pszichológusnál kötöttem ki..
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hogy így megviselt ,de legalább nem engedted hogy ártsanak,már az is jó ha felismerjük a problémánkat és tudatosan teszünk ellene..örülök hogy nem kellett szakemberhez menned!!Ne engedd hogy kikészítsenek!!engedd el a füled mellett ezeket vagy gondolj ilyenkor másra!nem vagy senki tulajdona hogy úgy kezeljen és bánjon veled ahogy nekik tetszik ne feledd te ennél sokkal értékesebb vagy!!
2013. ápr. 18. 15:08
8/8 A kérdező kommentje:
Kitartást mégegyszer és találd meg az örömöt is a munkádban!Irj nyugodtan rám ha tudok segíteni még!
2013. ápr. 18. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!