Miért vagyunk ennyire tiszteletlenek egymással?
Mindenkinek lehet véleménye, tapasztalata. Miért nem hagyjuk meg egymásnak a véleménynyilvánítás szabadságát, és ha már így kérünk egymástól tanácsot, akkor miért nem tartjuk tiszteletbe egymás méltóságát.
Nemrég volt feltéve egy kérdésem, olyan válaszokat kaptam rá, hogy vissza kellett olvasnom a kérdést, mert semmi köze nem volt a válaszoknak, csak ecsetelték az állítólagos tudatlanságomat. Nem lehet mindenki tökéletes anyuka, mint amilyennek egyesek tartják magukat.
Ezen kívül még azt sérelmezem, hogy nem tudjuk ki a válaszoló, lehet, hogy egy több tíz év tapasztalattal rendelkező szakember, mégis úgy tromfolunk le mindenkit, mint a karikacsapás.
Kérlek kicsit moderáljuk magunkat!
Melyik volt a kérdésed?
Egyébként tökéletesen igazad van, néha nagyon elmérgesedik a helyzet, olyanokon kapnak össze itt anyukák, h én is csak pislogok....
Azért mert mindegyik anyuka titkon azt próbálja bebizonyítani magának, hogy ő csinálja jól, ő tudja.
Tehát csakis az önigazolás kényszere vezet ide.
Éppen ezt mondom, hogy egyesek mindenkit letromfolnak, pedig lehet, hogy szakember válaszát becsmérli le. Milyen alapon engedjük meg magunknak ezt? Én is valamilyen szinten szakember vagyok ezekben a témákban, mindegy, hogy mi a foglalkozásom, de az vagyok. Ha pedig én veszem a bátorságot és csak azokra a kérdésekre válaszolok, amihez értek, akkor miért nem ezt teszi mindenki?
Sajnos ezt nem kellene hagyni.
Ahogy a kérdéseket moderálják az oldal üzemetetői, jelezni lehet, hogy baj van a kérdéssel, miért nem lehet a válaszokat is moderálni és jelezni, hogyha bántó, sértő vagy nem a feltett kérdéshez kapcsolódik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!