Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Eddig nem tudtam ismerkedni az egyetemen. Most meghirdettek egy programot a karunkon ahol talán tudnék de nagyon félek h mégsem és akkor ott ülök majd egyedül annyira lúzernek érezve magam. Egyébként tök normális vagyok, adok a kinézetemre is, vannak barátaim és ha túl vagyok a kezdeti fázison még élvezem is h a társaság motorja lehetek de elkezdeni képtelen vagyok. Nem is merek elmenni erre a programra, mert félek h nagyon kis bénának érezném magam..:S Szerintetek h lehet ebből kitörni? Mit beszéljek a többiekkel h barátkozzak meg velük?
19L
2013. ápr. 17. 19:11
1/1 anonim válasza:
Pár ember csak van akit ismersz, akivel beszélgetsz órák között. Menjetek együtt. Kis alkoholt igyál előtte, hogy oldja a gátlásaidat, de azért ne vidd túlzásba. Legyél nyitott és ne félj odamenni másokhoz. Az emberek ismerkedni mennek oda, biztosan nem fognak visszautasítani. Ne arra várj, hogy mások menjenek oda hozzád, menj oda te másokhoz! Ne félj - ez a lényeg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!