Mit tanácsoltok, mit tegyek?
Úúú, ezek alapján amiket leírtál tényleg elég komoly problémái lehetnek szegénynek, szerintem depressziós lehet. Rendes tőled, hogy segíteni próbálsz rajta.
Én is kb egy évig voltam hasonló állapotban, úgy éreztem senkire nincs szükségem, elegem volt az emberekből, stb.
Próbáld meg elhívni ide-oda, de ne légy erőszakos, és h azt mondja, hogy most nem akar menni, azért azt kérdezd meg h miért nem, ha nem akarja megmondani, akkor hagyd, majd akkor legközelebb.
Legalábbis magamból kiindulva.
Amúgy egy jó párkapcsolat is lendíthet a lelkiállapotán, mutasd be valamelyik szingli lányismerősödnek , hátha:)
Igazából remélem, hogy nem annyira vészes a helyzet, mint leírtam, de a sérülékeny embereknél sose lehet kiszámítani, akkor se, ha okosak és rendesek. Pont a külső segítség kizárása, a nagy mennyiségű alkohol és a beforratlan lelki sérülések miatt valószínű, hogy számára ez az egész többé vált, mint zene. Előfordulhat, hogy ha mondjuk idővel felveszik egyetemre, vagy talál valami olyan munkát vagy más dolgot, amivel szívesen foglalkozik, akkor egyszerűen csak "kinövi". De jó lenne, ha addig is rajta tartanád a szemed, nehogy bajba kerüljön. Szerintem konkrétan egyelőre ne próbálj beavatkozni, csak ha láthatóan rosszabbodik a helyzet. De éreztesd mindig, hogy mellette állsz és te törődsz vele.
Ha hívő vagy, imádkozhatsz is érte, mert az sosem árthat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!