Zaklatnak, tudom is, hogy ki, de nem tudom bizonyítani, mit tanácsoltok?
A vallási vonal (konkrétan a HGY, nem a vallás általában) sok mindent megmagyaráz (számomra)...
Rendőrként csak a jogi vonal erőltetését tudom javasolni. Ha telefonon (akár névtelenül, szám nélkül is) felhívtak, azon már foghatóak. Bűncselekmény esetén (a zaklatás az) a szolgáltató köteles kiadni az ügyfél adatait (persze ha feltöltősről vagy nyilvánosról hívtak akkor bukó). Ha úgy gondoljátok belesz@rnak, akkor felügyeleti szervhez kell fordulni (előtte azért nyugodt hangnemben kérjetek tájékoztatást az ügy állásáról, hogy egyáltalán mit tudtak, és mit próbáltak csinálni).
Ha pedig a bíróság is lesz@rja (sajnos több esetről tudok mint szeretném), akkor el kell gondolkodni rajta, hogy "nem vesztek tudomást" a dologról. Úgy tudom a HGY elég komoly (és minden normális erkölcsi tartástól mentes) jogászi háttérrel rendelkezik. Amíg a vádjaik alaptalanok, addig félnivalótok nincs (a kényelmetlenséget kivéve). A párod főnökét pedig be kéne avatni a problémába (legalábbis részben).
Jobb tanácsot sajnos nem tudok adni. Sok erőt és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!