Ilyet tehet a rendőrség? Lehet bizonyítani?
tegnap este telefonon beszélgettem a barátnőmmel, amikor is elkezdett "hullámozni" a vonal.
Ekkor megjegyeztem, h biztosan lehallgatnak minket, hiszen már hallottam erről a dologról,de csak poénból mondtam.
Aztán kb. két perccel később elkezdett sisteregni a vonal majd egyszer csak tiszta lett,de már nem a barátnőmet hallottam, hanem egy férfit beszélni egyre tisztábban.
Végül azt is megértettem, amit mondott.
A beszéd stílusa alapján érezhető volt, h ez nem egy élő személy hanem valszeg egy felvételt játszanak le.
A hallott szöveg alapján rákerestem és meg is találtam a videót, amin újra meghallgathattam az elhangzott szöveget.
Ma meg rákérdeztem rendőr ismerősnél, mondta h simán belehallgatnak, neki már köhögtek is bele.
Ki mondta, h idióták lennének?
Lehet szándékos volt!
Mert ugye a hülye mit tud csinálni? max felmegy majd a gyakorira kérdést kiírni meg megkérdezgeti a rendőr haverjait.
"Lehet szándékos volt!"
Szerintem meg lekváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!