Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ilyet tehet a rendőrség?...

Ilyet tehet a rendőrség? Lehet bizonyítani?

Figyelt kérdés

tegnap este telefonon beszélgettem a barátnőmmel, amikor is elkezdett "hullámozni" a vonal.

Ekkor megjegyeztem, h biztosan lehallgatnak minket, hiszen már hallottam erről a dologról,de csak poénból mondtam.

Aztán kb. két perccel később elkezdett sisteregni a vonal majd egyszer csak tiszta lett,de már nem a barátnőmet hallottam, hanem egy férfit beszélni egyre tisztábban.

Végül azt is megértettem, amit mondott.

A beszéd stílusa alapján érezhető volt, h ez nem egy élő személy hanem valszeg egy felvételt játszanak le.

A hallott szöveg alapján rákerestem és meg is találtam a videót, amin újra meghallgathattam az elhangzott szöveget.

Ma meg rákérdeztem rendőr ismerősnél, mondta h simán belehallgatnak, neki már köhögtek is bele.

2011. febr. 6. 10:30
1 2
 11/14 BlackSword ***** válasza:

Ahogy írták, nincs bemeneti vonal a lehallgatandó telefonbeszélgetésekbe, ezért nem is hallhattál semmit se...

Viszont az elképzelhető, hogy a barátnőd viccelt meg...

2011. febr. 6. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
HA lehallgatás van,az nem ugy történik,hogy észre vegye az illető,hidd el:-)
2011. febr. 6. 13:29
 13/14 anonim ***** válasza:

-Lehallgatni lehallgathatnak, ha van rá bírói végzés

- Viszont nincs mikrofon a lehallgatásnál, sőt, nem is ül senki a vonal végén, egyszerűen rögzítik a beszélgetést

- Non-szensz, hogy a lehallgató rendőr (az amúgy bizonyítékként rögzített) lehallgatás során poénból egy napiszar videót nyomat fel neked...

Esetleg egy rádióamatőr a környékről megtréfált? Netán bluetooth-on keresztül...

2011. febr. 6. 15:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a rendőrség nem, de a belső elhárítás simán megteszi vagy rengeteg kalóz szoftver van forgalomban.Főleg a nejeiket figyelik ezzel az Urak.

Úgy történik, hogy villan a mobilod és, amikor a füledhez teszed háttérzajt hallasz. Vagy küldenek egy sms-t vagy mmst- és megnyitod, rákerül a telefonodra a szoftver. A számítógépnél is könnyen lehallgathatnak, sőt a webkamerádon keresztül meg is figyelhetnek. Bemérőkocsival meg bármikor bárhol. - Vicceltem, nem is igaz ez.

2011. febr. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!