Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék olvasni valami...

Szeretnék olvasni valami érdekeset, mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Sok minden érdekel, ezért is nem tudom hogy mit keressek :) Szívesen olvasok könyveket is, de most interneten szeretnék cikkeket olvasni.
2012. febr. 22. 13:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Keress rá a Darwin-díjasokra. :-)
2012. febr. 22. 13:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon tutyimutyi kérdés volt. Hogy egy ember körkérdést intézzen arról, hogy mi is érdekli pillanatnyilag az gáz. Sok minden érdekel? Tudod milyen az, amikor érdekel valami? Olyan, hogy le sem lehet szakítani a témáról. Akár szakadó esőben és villámok közepette is elgyalogolsz a könyvtárba, mert ÉRDEKEL éppen valami.
2012. febr. 22. 14:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Édesanyám könyvtárban dolgozik, hamarosan indulok hozzá, keresni valami jó könyvet. Igen, tudom milyen az amikor érdekel valami. Ahogyan azt is tudom, milyen az, amikor szeretném tágítani a látókörömet, valami új dolgot olvasni, újat megtudni, és ehhez keresek segítséget.

Ha te mindig tisztában vagy azzal hogy éppen mikor mihez lenne kedved, akkor gratulálok, szerencsés vagy.

Aki pedig gondban van és segítséget kér, bizonyára annak is szívesen segítesz. Egyéb esetben nem értem, mit keresel ezen az oldalon.

2012. febr. 22. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát még sosem fordult elő valóban, hogy tanácsot kértem volna ez ügyben valakitől. Ahogy szélesedik a látóköröd úgy adódik egyik téma a másikból. Nem rosszból mondom hidd el, de nem sokra mész azzal, ha ilyen oldalakon kérsz ilyen dologban segítséget. Itt nem azok az emberek vannak, csak elvétve.
2012. febr. 22. 17:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ezeket olvasgattam mostanában:

[link]

[link]

[link]

agyhugyko.blog.hu

Könyv:

Nagy kedvencem jelenleg E.A.Poe novelláskötete, aminek Rejtelmes történetek a címe. Félelmetesen jó írások vannak benne, páratlan a hangulata.

Stephen King: Mobil

A Shakespeare-titok (hirtelen nem jut eszembe ki írta, de nagyon jó nyomozgatós könyv)

2012. febr. 22. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!