Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bicskéről mesélnétek pár szót?

Bicskéről mesélnétek pár szót?

Figyelt kérdés

Milyen szórakozási lehetőségek vannak?(diszkó,kocsmán kívül)

Milyen a közbiztonság?

Van albérlet lehetőség?(panelban vagy családi házban)

Milyen sportolási lehetőségek vannak?

2013. ápr. 11. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Apám odavalósi, régen sokat jártam ott nagyszülőknél.

Nagyon sok a "kisebbségi", így nem túl jó a közbiztonság.

Van művházuk, vannak éttermek, szórakozóhelyek.

Panel lakás nem nagyon van, inkább régi kockaház és tégla társasház. Ezekből van dögivel.

Összességében egy jó fekvésű, szép kis város.

Megkérdezhetem, hogy miért akarsz odaköltözni?

2013. ápr. 11. 16:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Munka miatt költöznék oda, ha összejön.
2013. ápr. 22. 21:45
 3/5 anonim válasza:
60%
Ha teheted Bicskét kerüld el. Bulikban mindig megkéselnek valakit. Ha nem a kisebbségi részben bérelsz házat akkor talán tűrhető ott élni. Étterem van, nem is olyan rossz. Biztonság (ahogy mondtam) a normálisabb helyeken tűrhető, de sajnos a kisebbség mindenhol szeret "gyűjtögetni".
2013. máj. 11. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én bicskei vagyok, de 1 esetet leszámítva nem hallottam késelésről, nem tudom, honnan ez a baromság. Viszont tény, hogy sok a nem magyar és nem a legbiztonságosabb a város. Albi lehetőség tudtommal van, sok, sportolás szintén.

Szórakozás, van kocsma dögivel :D 1-2 étterem, egy disco, de én pl Pestre járok, nem lelkesedem az itteni életért!

2013. máj. 30. 16:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de nem vettek fel, így már nem aktuális.
2013. máj. 30. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!